Introductie

Voor een leuk en informele organisatie zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Installatietechniek op MBO4 niveau. Heb je enige ervaring of ben jij een starter en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft ruime ervaring in de technische realisatie van o.a. retail en utiliteit. Zij adviseren, engineeren, installeren en onderhouden alle voorkomende werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan klimaatbeheersing, meet- en regeltechniek, beveiligingstechniek, data- en telecom, verlichting en sanitair.

Functie

– Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, oftewel je bent van het begin tot aan het eind verantwoordelijk voor het project; 
– Je maakt calculaties voor offerteaanvragen o.a. vanaf tekeningen, materiaalbladen en werkomschrijvingen;
– Indien nodig maak je ontwerpen; 
– Je onderhoudt het contact met de opdrachtgevers, leveranciers en derden;
– Je assisteert de projectleider en stelt in samenwerking een plan van aanpak op;
– Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team van medewerkers. 

Functie eisen

– Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding richting Wertuigbouwkunde of Installatietechniek (MIT);
– Bij voorkeur heb je enkele cursussen gevolgd op gebied van luchtbehandelingstechniek (TVVL), koudetechniek en F-gassen of bereid deze te volgen;
– Je bent in het bezit van een VCA  diploma;
– Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken;
– Je bent flexibel, pro-actief en stressbestendig;
– Wij nodigen starters ook uit te solliciteren.

Aanbod

– Een uitdagende functie in een jong, collegiaal en dynamisch bedrijf waarin jij bijdraagt aan mooie projecten;
– Ontwikkeling staat voorop, daardoor krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. scholing;
– Je ontvangt een mooi pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO voor de Metaal- en Technische Bedrijfstakken).

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO24115 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020-7052611.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.