Glasheldere tarieven

iStock_000000953901XSmallOnze tarieven zijn glashelder en zonder extra verborgen kosten. Voor werving en selectie zijn ze gebaseerd op een percentage van het jaarsalaris van de kandidaat, voor Deta vast op is het tarief gebaseerd op een uurtarief met opslag gekoppeld aan de minimaal af te nemen uren. Hoe meer u bij ons afneemt hoe groter uw korting op de volgende plaatsing, zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.
Classic 24%
Classic garantie* 26%
Executive** 22%
Executive garantie* 24%
Core Maatwerk
* De garantieclausule biedt u de mogelijkheid om de afkoopfee in 2 gelijke delen te betalen. 50% van de fee wordt betaald bij indiensttreding en 50% wordt betaald na doorlopen proeftijd. Bij beëindiging van het dienstverband tijdens de proeftijd, ongeacht de reden, hoeft de 2e helft niet betaald te worden. Hiermee koopt u als het ware een “extra verzekering” om minder risico te lopen. ** Bij Executive search betaalt u naast de afgesproken plaatsingfee een startfee van € 2500,- per vacature. 50% van de betaalde startfee wordt in mindering gebracht op de plaatsingsfee. Effectief is uw investering in een marketing- en recruitmentapparaat ter waarde van duizenden euro’s per vacature dus € 1.250,00.
Als u kiest voor flexibiliteit in de begin periode van de samenwerking met uw werknemer dan hanteert Netlijn afhankelijk van uw keuze voor een 6 of 12 maands overeenkomst de volgende omrekenfactor.
Deta contract 1.040 uur (6 mnd) 2,7
Deta contract 1.800 uur (12 mnd) 2,5
NB: Na bovengenoemde periode kan de kandidaat uiteraard kosteloos worden overgenomen!

Loyaliteit geeft voordeel

Netlijn streeft naar duurzame samenwerkingsrelaties en heeft daarom een loyaliteitsregeling waarmee u een tegoed op kunt bouwen op korting voor uw volgende plaatsing. Dit tegoed blijft 12 maanden geldig en wordt automatisch verrekend met het tarief van uw volgende plaatsing.
Plaatsing Loyaliteitsbonus
1e plaatsing € 500,-
2e plaatsing € 750,-
3e en volgende plaatsingen € 1.000,-