Drie oplossingen in werving en selectie

Netlijn biedt u 3 verschillende oplossingen, elk gekenmerkt door duidelijkheid, snelheid en kwaliteit waarin “uw succes is ons belang” centraal staat.
No-Cure-No Pay De CLASSIC SEARCH oplossing is een prima manier om kennis te maken met Netlijn. U gebruikt deze methode meestal naast uw eigen recruitment apparaat en mogelijke andere bemiddelingsbureau’s. Wij nemen uw vacature onmiddellijk mee in ons generieke werving- en advertentiebeleid. Gratis en vrijblijvend! Volledig voor rekening en risico van Netlijn gaan wij actief adverteren en werven. Uw vacature wordt dus op een aantal manieren onder de aandacht gebracht van de doelgroep en krijgt zo een goede exposure. Zonder dat dit u geld of tijd kost. Afhankelijk van de mogelijkheden aan uw zijde om intensief samen te werken in het proces is uw rendement gemiddeld 60% kans op vervulling van uw vacature binnen 4 tot 6 weken.
No-cure-no-profit De EXPANDED SEARCH oplossing is onze succesvolste aanpak waarin al onze instrumenten, bronnen en kennis worden gebundeld tot de meest effectieve marketingaanpak en de maximale exposure voor uw vacature. De communicatie teksten worden aangepast op de te bereiken doelgroepen en wij plaatsen de vacatures op alle voor de vacature relevante jobboard en sociale media. Onze consultants werken dedicated aan uw opdracht, doen een uitgebreide file en network search en screenen en selecteren vervolgens de voor u meest geschikte kandidaten Werving & Selectie volgens deze aanpak geeft u rust en zekerheid: alle beschikbare middelen worden ingezet, dus de kans dat uw vacature wordt vervuld is aanzienlijk vergroot. Zonder dat u zelf veel tijd en aandacht aan het werving- en selectieproces hoeft te geven. Uw rendement is een 95% kans op vervulling van uw vacature binnen 4 tot 6 weken. Lukt dit niet dan evalueren wij samen het proces en starten wij geheel kosteloos het proces opnieuw op!
No-cure-no-profit In onze CORE SEARCH oplossing bieden wij u een volledig partnership voor recruitment op maat. U krijgt alle tools van onze succesvolle Expanded Search Methode tot uw beschikking in een oplossing op maat variërend van een projectaanpak voor de vervulling van een groot aantal vacatures in één keer, het structureel integreren van onze aanpak in uw eigen recruitmentproces of het juist geheel of gedeeltelijk outsourcen van dit proces naar Netlijn Uw rendement is gelijk aan dat van onze Expanded Search Methode namelijk 95% invulling van uw vacatures binnen 4 tot 6 weken. Echter gezien de projectmatige dan wel structurele geïntegreerde samenwerking met uw organisatie kunnen wij u een extra aantrekkelijk financieel voorstel passend bij onze samenwerking op maat aanbieden.

Twee instroom mogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden om de geselecteerde kandidaat in te laten stromen:
1 Directe indiensttreding: U kunt de kandidaat direct een arbeidsovereenkomst bij uw organisatie aanbieden. U betaalt Netlijn dan eenmalig een afkoopfee. 2 Detavast: Als u de eerste periode van samenwerking meer flexibiliteit wilt geven kunt u kiezen voor onze Detavast oplossing. De kandidaat treedt dan eerst bij ons in dienst op uurbasis via een zgn. DetaVast overeenkomst. Deze overeenkomst is op basis van 1040 uur (6 maanden) of 1800 uur (jaar), hierna bent u vrij om de kandidaat kosteloos over te nemen.

“Netlijn: duidelijk, snel en effectief in personeel.”