Wat kan Netlijn voor u betekenen?

Netlijn bemiddelt personeel op MBO+, HBO en WO niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Klimaattechniek, Beveiligingstechniek, Meet- en Regeltechniek, Industrie, Olie & Gas, Maritiem en installatietechniek.
Netlijn werkt snel, duidelijk en effectief aan het bieden van kwaliteit in personeelsbemiddeling voor werkgevers. Met onze hands-on mentaliteit en inzet van de modernste recruitment en marketing technologieën werken wij elke dag aan uw maximale resultaat in werving en selectie.
Onze werkwijze is gericht op de best mogelijke match tussen uw bedrijf, bedrijfscultuur en vacature en de kwalificaties, persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten.
In onze oplossingen bundelen wij alle beschikbare wervingsmethoden tot een effectieve aanpak en sluit de nadelen voor u als werkgever uit; deels door zelf risico’s te dragen en deels door de werkgever werk uit handen te nemen: een forse tijdsbesparing. Voor elke situatie biedt Netlijn een oplossing op maat waarbij geldt ‘uw succes is ons belang’