Introductie

Voor een professionele technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek, airconditioning en sanitair ben ik op zoek naar een Vertegenwoordiger klimaattechniek voor de regio van Leiden. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor de uitbreiding van het klantenbestand en je bezoekt de klantenkring in de professionele markt. Ben jij de Vertegenwoordiger / accountmanager met aantoonbare werkervaring in de buitendienst binnen de klimaattechniek? Houd je van alles behalve routine en ben je gek op klantcontact? Dan ben ik op zoek naar jou!Organisatie

Technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek, airconditioning en sanitair 

Functie

Als Vertegenwoordiger Klimaattechniek ga je werken aan de uitbreiding van dat klantenbestand binnen je eigen regio en bezoekt de klantenkring in de professionele markt. Binnen jouw rayon breng je de organisatie en haar assortiment onder de aandacht. Als Accountmanager werk je nauw samen met enthousiaste medewerkers van de verkoop binnendienst en rapporteer je aan de vestigingsleider. 

Functie eisen

Als Vertegenwoordiger Klimaattechniek
– Enthousiaste, gedreven en flexibele instelling met een hands on mentaliteit
– Heb je aantoonbare werkervaring binnen de warmte-, klimaat- en/of warmwatertechniek 
– HBO werk- en denkniveau; denk aan een klimaattechnische en/of installatietechnische opleiding
– Aantoonbare ervaring in een commerciële buitendienst functie
– Je bent communicatief vaardig en kan goed luisteren
– Woonachtig in de Randstad

 

Aanbod

– € 28.000 – € 36.000 (afhankelijk van ervaring)
– Een zelfstandige en afwisselende functie met volop ruimte voor eigen initiatief
– De mogelijkheid een herkenbare bijdrage te leveren aan het resultaat van een onderneming met een uitstekende reputatie in de markt
– Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een auto van de zaak)
– Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU22850 naar maja.vukovic@netlijn.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Maja Vukovic, 010-303 54 65.


Tevens is deze vacature terug te vinden onder de zoektermen: installatietechniek, installatie, accountmanager, account manager, sales buitendienst, warmtetechniek, klimaattechniek, airconditioning, vertegenwoordiger, commercieel medewerker buitendienst .

Sollicitatie

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU22850 naar maja.vukovic@netlijn.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Maja Vukovic, 010-303 54 65.


Tevens is deze vacature terug te vinden onder de zoektermen: installatietechniek, installatie, accountmanager, account manager, sales buitendienst, warmtetechniek, klimaattechniek, airconditioning, vertegenwoordiger, commercieel medewerker buitendienst .