Introductie

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als commercieel medewerker binnendienst binnen de techniek? Ben jij communicatief vaardig en wil jij graag je enthousiasme en kennis delen door cursussen te geven? Dan is dit de baan voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dynamisch en snel groeiende organisatie binnen de industriële automatisering.

Functie

– Je beantwoord technische vragen van klanten en adviseert op het gebied van industriële automatisering. Dit betreft het gehele productenspectrum. Denk hierbij aan bijvoorbeeld industriële PC’s en Panels, TwinCAT, analoge en digitale I/O, Servomotoren en XTS.
– Je hebt een belangrijke ondersteunende taak binnen de sales in het adviseren van technische oplossingen, opstellen van offertes, het maken van motorberekeningen en het maken en geven van demo’s.
– Het geven van technische trainingen en workshops aan de klanten behoort ook tot je mogelijke taken.

Functie eisen

– Je bent leergierige, ambitieuze en zelfstandige met een HBO- of WO-vooropleiding in elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
– Je hebt kennis van, of affiniteit met: besturingstechniek, motion control, IEC61131.
– Het is een pré als je kennis van TwinCAT, IEC61131, MS Visual Studio en Matlab/Simulink hebt.
– Je hebt een open houding en zoekt continu naar de beste oplossingen, zowel technisch als commercieel.
– Voor een goede uitoefening van de functie is mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal essentieel.

Aanbod

– Een zelfstandige en afwissende functie.
– Voldoende vrijheid van werkzaamheden binnen je takenpakket.
– Mogelijkheid voor het volgen van trainingen en cursussen (zowel intern als extern).
– Marktconform salaris van €2500,- tot €3000,- bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring.
– Een informele en gezellige werksfeer, en werken met de meest geavanceerde technieken op industrieel gebied.
– Voldoende doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO24233 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020 – 705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden: HBO elektrotechniek, HBO werktuigbouwkunde, Technisch commercieel medewerker, commercieel medewerker binnendienst, zelfstandig, TwinCAT, IEC61131, MS Visual Studio, Matlab/Simulink, IEC61131, Servomotoren, Engels, technisch, industriële automatisering.