Introductie

Ben jij een Commercieel Technisch Medewerker die beschikt over een MTS/HTS diploma Werktuigbouwkunde? En wil jij werken binnen een leuke en gezellig team waarin je met het bedrijf mee kan groeien. Reageer dan snel! Wij staan uiteraard ook open voor starters MBO/HBO Werktuigbouwkunde!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de industriële markt. Met veel jonge en enthousiaste engineers in dienst, zijn zij voortdurend op zoek naar duurzame productoplossingen in de markt. Het bedrijf bestaat uit 4 verschillende businessunits. Voor de afdeling Giet en Smeedwerk is onze opdrachtgever op zoek naar een technisch commercieel medewerker. 

Functie

– Je bent het directe aanspreekpunt voor de producenten en klanten in binnen- en buitenland.
– Je draagt de verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het eerste klantcontact tot het uitbrengen van een offerte.
– Middels jouw technische kennis, commerciële vaardigheden en klantgerichte instelling stel je een deskundig en op maat gemaakte offerte voor diverse klanten op, verwerk je gegevens in het ERP-systeem en ondersteun je de buitendienst.Functie eisen

– Je hebt een opleiding op HTS of MTS niveau (werktuigbouwkunde bijvoorbeeld).
– Je hebt doorzettingsvermogen, kunt het overzicht houden, prioriteiten stellen en bent stressbestendig.
– Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een gedreven teamplayer.
– Je kunt goed met Microsoft Office overweg.
– De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift.
– Verder ben je communicatief vaardig, collegiaal en commercieel.

Aanbod

– Een gevarieerde fulltime baan, goede salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Daarbij bieden we een uitgebreid pakket aan interne en externe scholingsmogelijkheden.
– Je werkomgeving is professioneel, collegiaal en informeel.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentie code SGR1489 naar stefan.de.groot@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan de Groot, tel. 010 – 303 54 63

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: Sales, verkoop binnendienst, commercieel administratief medewerker, werktuigbouwkunde.

Sollicitatie

Wij zijn voor een financieel gezonde en informele organisatie in o.a. giet en smeedwerk op zoek naar een zelfstandige, leergierige binnendienst medewerker met kennis van werktuigbouwkunde. In deze functie kun je jezelf volop in de breedte gaan ontwikkelen met jonge collega’s in een prettige werksfeer.