Introductie

Zit dienstverlening en autotechniek in jouw bloed? Weet je hoe je een klant optimale service en advies kan bieden? Heb je aantoonbare autotechnische kennis, kennis van gereedschappen en passie voor alles wat met auto’s te maken heeft? Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever, een innovatieve groeiende groothandel, levert automotive onderdelen en gereedschappen aan garagebedrijven door heel Nederland. Vanuit 10 magazijnen in de Benelux en Frankrijk vertrekken elke dag ruim tienduizenden artikelnummers die dezelfde dag nog geleverd worden in één van hun 85 grossiersvestigingen of bij één van hun 180 grossierspartners. Met als eindbestemming het autobedrijf. 

Functie

Als Technisch Commercieel medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor de garagebedrijfven en zorg jij ervoor dat deze klanten een optimale service ervaren en de beste productinformatie krijgen. Onze afdeling Commerciële Binnendienst beantwoordt vragen over o.a. het assortiment van gereedschappen, leveringen, voorraadbeschikbaarheid, speciale bestellingen, prijzen en offertes. Met een ultiem klantgerichte instelling en inhoudelijke auto technische kennis weet jij de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedien je onze klanten zodanig dat de klant het juiste product bij ons besteld. Zet jij graag dat stapje extra?

Het mooiste van jouw functie? Naast de eerstelijns dienstverlening die je biedt richting de klant, heb je een nauwe samenwerking met de buitendienst. Je ondersteunt actief bij relatiebeheer van onze vaste klanten en je signaleert commerciële kansen. Aangezien de branche zich in een hoog tempo ontwikkelt zijn wij continue op zoek naar verbetering. Of je nu kansen voor verbetering ziet in het proces of in het assortiment, wij bieden je de ruimte om proactief onze dienstverlening te verbeteren.

Tijdens een gemiddelde werkweek hou jij je o.a. bezig met het:
– Adviseren van onze klanten over onze producten en dienstverlening;
– Verwerken en controleren van orders;
– Afwikkelen van retour aanvragen;
– Aanleveren van informatie ten behoeve van o.a. de buitendienst.

Functie eisen

Voor deze functie van Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst zijn we op zoek naar een klantgerichte en initiatiefrijke collega met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Weet jij met je auto technische kennis welk gereedschap een garagist nodig heeft om een distributie of een bougie te vervangen? Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Laat het mij direct weten!

– Minimaal 2 jaar ervaring met klantcontact binnen de automotive of industrie;
– Auto technische kennis verkregen door opleiding of ervaring;
– Goede beheersing van Excel.

Aanbod

Wij bieden jou: 
– Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Een organisatie die de lat hoog legt in alles wat we doen en die zich onderscheidt door het breedste assortiment, een unieke online catalogus, zeer sterke logistieke dienstverlening en unieke concepten voor de markt;
– Grote diversiteit aan werkzaamheden. Het ene moment ben je met Product Management bezig om vragen over het assortiment te beantwoorden en het andere moment ben je met logistiek in de weer om nog dezelfde dag een product richting de klant te krijgen;
– Leuke collega’s die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan;
– Een informele werksfeer en korte lijnen binnen de organisatie;
– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen in jouw vakgebied.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU22597 naar maja.vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic tel 010- 303 54 65.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.