Introductie

Ben jij een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid? Heb je ervaring met complexe installaties in utiliteitsgebouwen luchtbehandelingssystemen, koeltechniek, klimaatbeheersing, besturingen en meet- en regeltechniek? En ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als Servicetechnicus? Dan is dit jouw baan! 

Organisatie

Deze opdrachtgever is een gezonde technische dienstverlener in de industrie/utiliteit en gebouwenbeheer. De belangrijke activiteiten zijn klimaatbeheersing, energievoorziening en onderhoud in de breedste zin van het woord.
Ze opereren landelijk vanuit meerdere vestigingen en maken een forse groei door. Als Servicetechnicus vervul je een erg zelfstandige rol, kom je dagelijks over de vloer bij gevarieerde technische klanten en plan je je afspraken voornamelijk vanuit huis in.

Functie

Het doel van deze functie is de installaties van de klant in topconditie te houden.Je verleent zelfstandig specialistische (onderhouds)service aan complexe installaties in utiliteitsgebouwen (luchtbehandelingssystemen, koeltechniek, klimaatbeheersing, besturingen en meet- en regeltechniek).Je verricht metingen, keuringen en inspecties volgens richtlijnen en stelt keurings- en inspectierapporten op. Resultaten bespreek je zowel met de klant als met de fieldmanager. Vanwege de hoge mate van zelfstandigheid bij de klant, weet je je werkgever goed te vertegenwoordigen, onder andere door je klantvriendelijke instelling. Je kunt eenmaal per maand worden ingeroosterd voor storingsdiensten.

Functie eisen

– Je hebt een E of W diploma op MBO-niveau, aangevuld met het diploma Servicetechnicus.
– Je hebt minimaal drie jaar ervaring als onderhoudsmonteur van complexe installaties in de utiliteitsbouw.
– Je bezit een VCA-certificaat.

Aanbod

– Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a.leaseauto, mobiele telefoon en een goede bonusregeling.
– Een zelfstandige, brede functie waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid hebt.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU23837 naar maja.vukovic@netlijn.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic 010 – 303 54 65
Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.