Introductie

Wil jij werken bij een internationale en een van de grootste producenten van industriële kraansystemen, kraancomponenten en elektrische takels?
Geen hoogtevrees? Want je gaat zelfstandig inspecteren, keuren, onderhouden en repareren van kranen. Werk je graag in vrijheid vanaf huis en woon je in omgeving van Utrecht? Dan ben ik opzoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldwijd een van de grootste producenten van industriële kraansystemen, kraancomponenten en elektrische takels. Als internationale onderneming staat onze opdrachtgever garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en een betrouwbare klantenservice. In Nederland heeft onze opdrachtgever een vestiging met 65 medewerkers.

Functie

In deze technische, afwisselende functie heb je een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van veiligheid en bedrijfszekerheid van de aan jou toevertrouwde kraansystemen. De functie bestaat uit het zelfstandig inspecteren, keuren, onderhouden en repareren van kranen. Je bent creatief in denken, flexibel in doen en weet fysiek van aanpakken. 

Als Servicemonteur behoort tot je werkzaamheden: 
– Inspecteren en onderhouden van kranen
– Repareren van kranen
– Keuren van kranen
– Verhelpen van storingen aan kranen
– Monteren van nieuwe installaties
– Communicatie met de klant
– Opstellen van rapportages en adviezen

Functie eisen

Als servicemonteur breng je mee: 
– Minimaal MBO diploma niveau 4 (Elektrotechniek, Mechatronische systemen)
– Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare technisch functie
– Bij voorkeur in het bezit van VCA certificaat
– Niet bang voor werken op hoogte
– Kennis van Hijs- en Heftechnieken is een pré
– Rijbewijs B(E)

Aanbod

Je kunt een mooi salaris verwachten op basis van je leeftijd en ervaring die je meeneemt (€30.000- 35.000). Tevens bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vrijheid om je beroep zelfstandig uit te voeren. 

Inlichtingen

Past deze vacature bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU22910 naar maja.vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic, tel. 010 – 303 54 65.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.