Introductie

Ben jij een enthousiaste servicemonteur uit de installatietechniek en heb jij ervaring in de retail, utiliteit? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling in je werkzaamheden en wil jij werken binnen een jong en dynamisch team? Solliciteer dan snel!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in de regio Eindhoven met een satellietvestiging in Amsterdam en heeft op dit moment meer dan 100 medewerkers in dienst. Onze opdrachtgever heeft een ruime ervaring in de technische realisatie van retail en utiliteit. Zij adviseren, engineeren, installeren en onderhouden alle voorkomende technische installaties in zowel bestaande als nieuwbouw panden. Denk hierbij aan CV-, luchtbehandeling-, koel-, en meet- en regelinstallaties, GBS, sanitair, elektrische installaties, maar ook inbraakbeveiliging-, data- en telefoniesystemen. De werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland. Ter aanvulling van het team zijn zij op zoek naar servicemonteurs met ervaring in de installatietechniek.

Functie

– Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties volgens de gestelde kwaliteitsnormen;
– Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stelen en inregelen van de installaties;
– Je stelt rapportages op over de uitgevoerde werkzaamheden;

Functie eisen

– Je bent in het bezit van een technisch diploma op minimaal MBO niveau (Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Elektrotechniek of vergelijkbaar); 
– Het is een pré wanneer je in het bezit bent van je STEK / F-gassen diploma;
– Je bent in het bezit van je rijbewijs B; 

Aanbod

– Een uitstekend salaris;
– Een mooi pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal- en Technische Bedrijfstakken;
– Een uitdagende functie in een jong, collegiaal en informele organisatie;
– Voldoende opleidingsmogelijkheden;

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO24220 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020- 705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.