Introductie

Beschik jij over een afgeronde technische MBO opleiding en ben jij zowel elektrotechnisch als mechanisch sterk onderlegd? Ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht en wil jij een baan als servicemonteur waarbij je onder andere verantwoordelijk zult zijn voor het repareren, keuren en reviseren van kranen, hijswerktuigen en lastaanslagmiddelen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een producent van hef en hijsapparatuur. Het is een middelgrote organisatie met zo’n 90 werknemers verdeeld over de afdelingen verkoop, engineering, productie en service.

Functie

– Als servicemonteur werk je zelfstandig in de regio waar je woont en plan je je eigen werk
– De werkzaamheden bestaan uit het repareren, keuren en reviseren van kranen, hef en hijswerktuigen en lastaanslagmiddelen die bij klanten in bedrijf zijn. 
– Ook montages en inbedrijfstelling van nieuwe kraansystemen behoren tot de werkzaamheden. 
– Het is een zeer afwisselende functie, je krijgt onder andere te maken met mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica.

Functie eisen

– Je beschikt over een afgeronde technische MBO opleiding
– Je hebt ervaring of affiniteit op het gebied van Elektrotechniek, Elektronica en Mechanica
– Je kunt zelfstandig werken
– Je bent representatief

Aanbod

– Afwisselend en zelfstandig werk aan technisch interessante producten die kwalitatief de top van de markt zijn. Dit bij veel verschillende soorten bedrijven.
– Een no-nonsense bedrijfscultuur
– Veel eigen verantwoordelijkheid
– Professionele uitrusting
– Bedrijfswagen en een goed salaris.
– Een intern opleidingstraject waarin u het vak gaat leren en mogelijkheden tot externe scholing.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO23723 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020-705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: servicemonteur, elektronica, hef en hijs, mechatronica, besturingstechniek, elektrotechniek, service engineer, kraansystemen.