Introductie

Voor onze opdrachtgever, een flexibele, marktgerichte onderneming dat gespecialiseerd is in o.a. dredging, sloopwerkzaamheden en stuwadoring zijn wij op zoek naar een Monteur Nationaal/Internationaal.

Organisatie

Doordat zij behoren tot een klein- tot middelgroot bedrijf in onze sector bieden zij kans op een snelle doorgroei en persoonlijke ontwikkeling in ons bedrijf. Als ideale kandidaat ben je zeer gemotiveerd en werk je graag in een maritieme omgeving, ben je creatief in het bedenken van oplossingen en werk je graag in een team waarbij het belang van een goede afronding van een project centraal staat.

Functie

– Goed bijhouden en onderhouden van Grondverzet materieel;
– Op regelmatige basis contact onderhouden en rapporteren van bevindingen aan de Technisch Inspekteur en/of Technical Manager;
– Adviseren en ondersteunen van uitvoerend personeel en machinisten op gebied van onderhoud en gebruik van materieel;

Functie eisen

Als service monteur ben jij het visitekaartje van de firma. Je repareert en verricht service aan ons materieel. Dit kan zowel lokaal, nationaal als internationaal zijn. Als monteur dien je flexibel inzetbaar te zijn en staat het technische welzijn van onze machines bovenaan. Tevens dien je als monteur technisch, hydraulisch mechanisch alsmede constructief en dieseltechnisch voldoende onderlegd te zijn.

 

Aanbod

Vanzelfsprekend mag je een modern arbeidsvoorwaardenpakket verwachten met een goed salaris, een collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering. Je komt in een informele en prettige werksfeer, binnen een dynamische omgeving te werken.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode  WBR16203 naar wioleta.brynkus@netlijn.nl. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wioleta Brynkus op het telefoonnummer 020 – 705 26 11

Trefwoorden: servicemonteur, internationaal, techniek, hydraulisch.