Introductie

Ben je geïnteresseerd een wisselende werkomgeving? Heb je geen 8 tot 5 mentaliteit?  En wil je geen nummertje zijn binnen een grote organisatie? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie is een van de toonaangevende bedrijven in de wereld als het gaat om automatiseren van afsluiters. Zij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met het hoofdkantoor in Engeland. Met fabrieken in diverse locaties Italië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken er 3.000 mensen bij dit bedrijf.

De Nederlandse vertegenwoordiging is gevestigd in regio Rotterdam en er werken ruim 20 medewerkers. Vanuit deze vestiging wordt verkocht en service verleend. Voor tal van bedrijven in de Olie- en gasindustrie (Shell, Esso, Q8, Vopak) en in de energie (Essent, Nuon, Gasunie) doen zij projecten. Om te kunnen voldoen aan de groeiende marktvraag om inbedrijfstellings- en onderhoudstechnici zoeken ze jou!

Functie

De servicemonteur is verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden aan geautomatiseerde afsluiters bij klanten en in de werkplaats. Hiervoor ontvangt hij of zij voor zijn dagelijkse werkzaamheden instructies van de Servicecoördinator/ Planner.

Hieronder een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden.
– Correct uitvoeren van allerlei serviceopdrachten (storingen, onderhoud) uit aan equipement bij klanten;
– Exact, zelfstandig en gedisciplineerd werken overeenkomstig gemaakte afspraken;
– Bespreken van alle zaken met de Servicecoördinator/Planner in geval van twijfel, problemen en fouten;
– Bewust zijn van de productiviteit en kosten aan gestelde normtijden, begrote hoeveelheid materialen en tijd per uit te voeren opdracht;
– Het wekelijks toesturen van de werkrapporten en eventuele verslagen aan de Servicecoördinator/Planner toe, zodat deze uiterlijk dinsdag daaropvolgend in zijn bezit zijn;
– Het zorgvuldig beheren van zijn gereedschap, technische materialen, bedrijfswagen en aanhanger;
– Draagt zorg voor een ordelijk voorraadbeheer en houdt zich zorgvuldig aan de gemaakte afspraken m.b.t. in en uitboeken van materiaal uit het magazijn.

Wat kan jouw achtergrond bijvoorbeeld zijn:
– Servicemonteur Elektrotechniek
– Servicemonteur Werktuigbouwkunde
– Servicemonteur Pneumatiek/ Hydrauliek

Functie eisen

– Grote mate van klantgerichtheid;
– Stressbestendigheid;
– Grote zelfstandigheid, oordeelsvermogen en eigen verantwoordelijkheid;
– Ruime ervaring in / affiniteit met het werken aan elektrische/elektronische/pneumatische/hydraulische apparatuur;
– Ruime ervaring en affiniteit met het verhelpen van storingen, verrichten van reparaties, uitvoeren van inspecties en uitvoeren van modificaties;
– Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Goede contactuele eigenschappen.

Aanbod

– Salaris tussen de €2.500 en €3.000 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
– Verschillende producttrainingen in Engeland en in Italië
– Auto van de zaak
– Laptop
– (mobiele) telefoon
– 8% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– Winstdeling en aandelen in het bedrijf na 2 jaar in dienst
– €25.000 – €36.000 FTE  (Afhankelijk van ervaring)

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentie code SGR19614 naar stefan.de.groot@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan de Groot, 010-3035463.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: elektrisch, pneumatisch, hydraulisch, service, afsluiters, elektrotechniek, geautomatiseerde afsluiters, appendages, industrie, petrochemie, wtb, elektro, electro, electrotechniek.