Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Service Engineer en wil jij aan de slag bij een internationaal bedrijf? Heb jij een afgeronde MTS-Elektro met affiniteit voor de werktuigbouw? Reageer dan nu!

Organisatie

Een internationaal bedrijf dat zich bezig houdt met de installatie en onderhoud van geproduceerde verpakkingsmachines. Als Service Engineer ben jij altijd (nationaal internationaal) onderweg binnen de Benelux, Duistland, Scandinavië en Engeland.

Functie

Na een inwerkperiode van 3 tot 6 maanden zul je verantwoordelijk zijn voor het installeren van verpakkingsmachines, alsmede voor het verlenen van technische assistentie aan deze machines. De functie zal grotendeels zelfstandig worden uitgevoerd, waarbij er regelmatig contact zal zijn met collega’s.

Wat kan jouw achtergrond bijvoorbeeld zijn?
– Een internationaal monteur binnen de productiemachines;
– Ervaring binnen de elektrotechniek en mechanische techniek met de ambitie internationaal te werken;
– Ervaring als technicus binnen een productie omgeving.

Functie eisen

– MTS-Elektro met affiniteit voor werktuigbouw OF MTS-Wtb met gedegen kennis van elektro.
– In bezit van een geldig VCA of bereid deze te behalen
– In bezit van NEN 1010 certificaat.
– In bezit van NEN 3140 certificaat.
– Zelfstandig kunnen werken;
– Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
– Geen bezwaar hebben om (soms) voor langere periodes van huis te zijn;
– Stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit);
– Analytisch denkvermogen;
– Doorzettingsvermogen;
– Goede beheersing van Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.
– Algemene computerervaring en redelijke beheersing van MS Office.


Aanbod

Zij bieden een zelfstandige, afwisselende functie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, binnen een sterk in ontwikkeling zijnde groep van ondernemingen waarin zowel grafische als technische activiteiten gecombineerd zijn.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO2398 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen 020-7052611.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden: MTS/E, Elektrotechniek, WTB, Elektrotechnisch, Mechanisch, Besturingselektronica, Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur, PLC, zelfstandig, reizen, verpakkingsmachines, landelijk,