Introductie

Ben jij een service engineer die technisch onderlegd, communicatief sterk, accuraat, plezierig in omgang en beschikt over de benodigde computer vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Een kleine, jonge en sterk groeiende organisatie die zich richt op de industriële automatisering binnen de olie en gas industrie.

Functie

De service engineer heeft een variërend taken pakket en is verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen en uitvoeren van:
– In bedrijf stellen van de apparatuur bij de klanten in binnen- en buitenland (reizen naar het buitenland zal gemiddeld zo’n 3 keer per jaar voorkomen)
– Testen van de systemen voorafgaand aan de levering
– Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud
– Verlenen van technische ondersteuning

Taken:
– Actieve ondersteuning bij projectmatige werkzaamheden. Procesmatige begeleiding na overdracht van de project engineer t/m de inbedrijfstelling cq. oplevering van het project.
– Efficiënt inplannen en uitvoeren van projecten en onderhoudswerkzaamheden. Het in bedrijfstellen, onderhouden/ inspecteren en testen van samplers en analyse systemen.
– Opstellen van testcertificaten en inspectierapporten.
– Administratieve werkzaamheden, w.o. het registreren van uren/ materialenverbruik op tijdlijsten en werkorders.
– Bijwonen van overleg, uitvoeren en registreren werkplekinspecties als mede het melden van incidenten, bijna ongevallen en ongevallen.

Functie eisen

Deze organisatie vindt het belangrijk dat je kennisniveau door het bijwonen van in- en externe trainingen tot de hoogste in de markt behoort. Je reist graag en vindt het prima om soms ook een week of langer van huis te zijn (dit zal gemiddeld zo’n 3 keer per jaar voorkomen). Je bent een gedreven technicus, die flexibel genoeg is om zelfstandig complexe problemen op te lossen. Hierbij is ervaring met proces analyse apparatuur en monstername systemen een pré. Een goede beheersing van de Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn hierbij onmisbaar.

Verdere functie-eisen:
– MTS / HTS werk- en denkniveau
– Afgeronde werktuigbouwkundige, of anders elektrotechnische / proces technische opleiding
– Fundamentele kennis van proces instrumentatie, analyse systemen en besturingstechniek (PLC’s)
– Ervoor openstaan om zo nu en dan internationaal te reizen
– Goede beheersing van de Nederlandse, en Engelse taal in woord en schrift. De Duitse taal is een pre.
– Rijbewijs B
 

Vaardigheden:
– Ervaren met proces instrumentatie en fijn mechanische techniek
– Complexe regelende systemen kunnen begrijpen en aanpassen
– Een probleemoplossende instelling: inlevingsvermogen, stressbestendig, en
communicatief sterk.
– Houdt van accuraat en ordelijk werken
– Ervaring met ICT-omgeving, met name MS-Office omgeving.
– Tenminste 3 jaar relevante werkervaring. Dit om al snel mee te kunnen participeren in de dagelijkse gang van zaken.

Aanbod

– Een markt conform salaris afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd.
– Het betreft een fulltime baan. Je start met een jaar contract dat omgezet zal worden naar onbepaalde tijd bij goed functioneren.
– Een gedegen inwerkperiode is gegarandeerd.
– Het volgen van in en externe trainingen.
– Een dynamische organisatie met korte lijnen
 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. MBI17562 referentiecode naar maarten.beijn@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Beijn, tel.010-286 17 34 of op 06-42 36 91 13.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Tevens is deze vacature te vinden onder de zoektermen: industrie, automatisering, olie, gas, analyse, analysers, machines, systemen, oil, techniek, werktuigbouwkunde, etb, elektro, proces, systemen, filtratie, filter, instrumentatie, besturingstechniek, PLC’s.