Introductie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend servicebedrijf binnen de industrie. Zij leveren waarde aan hoogwaardige service in combinatie met de laagste productiekosten en dit wordt bereikt door klantspecifieke concepten. Ben jij in het bezit van een afgeronde opleiding in de richting van Elektronica of Besturingstechniek, ben jij leergierig, zelfstandig en goed in omgang met klanten? Neem dan snel contact op en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe Service Engineer Lasertechniek bij dit bedrijf!

Organisatie

Een bedrijf dat actief is op het gebied van service aan o.a. metaalbewerkingsmachines 

Functie

– Het uitvoeren van allround onderhoud waaronder preventief, reparaties, gehele of gedeeltelijke revisies aan metaalbewerkingsmachines 
– Het onderhouden van CNC gestuurde lasersnijmachines 

Functie eisen

– Je bent in het bezit van een diploma op niveau 4, bij voorkeur richting Elektronica (Mechatronica) of Besturingstechniek
– Ervaring in/met de lasertechniek is een pré
– Je bent communicatief sterk
– Engels in woord en geschrift, Duits in woord
– Bereid om ook soms buiten de Benelux te werken

Aanbod

– Een goed salaris
– Een werkgever die investeert in personeel door verschillende opleidingen en cursussen aan te bieden 
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MDA24278 naar michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen, tel 020 – 705 26 24. 


Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren!