Introductie

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop binnen de transportbranche en houden van slimme oplossen en uiteenlopende uitdagingen. Ben jij in het bezit van een MBO diploma werktuigkunde, motorvoertuigentechniek of landbouwmechanisatie, hou je van contacten onderhouden en een verantwoordelijke maar leuke baan?  Neem dan snel contact op en wie weet ben jij binnenkort Service Coördinator binnen dit bedrijf!

Organisatie

Deze opdrachtgever is een zeer bekende speler als het gaat om de verkoop van hef- en magazijntrucks. Er heerst een collegiale werksfeer in een servicegerichte organisatie met nationale experts.

Functie

– Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, plannen en registreren van de servicewerkzaamheden, zoals storingen en reparaties
– Het maken van afspraken met de klant over de werkzaamheden
– Het inplannen van buitendienst monteurs
– Zorgen voor de klachtafhandeling

Functie eisen

– Je beschikt over een MBO diploma, motorvoertuigentechniek, werktuigkunde, landbouwmechanisatie
– Een energieke en positieve houding
– Communicatief sterk
– Ervaring op het gebied van plannen en het coördineren van de buitendienstmonteurs
– Het rapporteren aan de Service Manager

Aanbod

– Een inwerkperiode waarin je kennis maakt met de producten en de organisatie
– Marktconforme arbeidsvoorwaarden
– Investeren in jouw ontwikkeling 
– Een leuk team 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO24248 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020-705 26 11

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.