Introductie

Voor onze opdrachtgever in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een Sales Engineer (binnendienst). De organisatie ontwikkelt innovatieve Meet en Regeltechniek voor gebouwgebonden installaties. Daarnaast realiseren ze projecten in gebouwautomatisering voor klimaat- en ruimteregeling, doucheautomatisering en beveiliging. Ben jij in het bezit van een MBO/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde/ Installatietechniek / Klimaattechniek / Elektrotechniek of vergelijkbaar? Ook starters zijn welkom voor deze functie! Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Organisatie

De opdrachtgever ontwikkelt innovatieve Meet en Regeltechniek voor gebouwgebonden installaties, ondersteunt haar dealerkanaal en export van producten naar Europa, Azië en USA.
Bij dit bedrijf werken ongeveer 50 medewerkers.

Functie

– Je vertaalt werktuigbouwkundige klimaatinstallaties naar een regeltechnisch basis ontwerp;
– Je gaat aan de slag op de commerciële afdeling, waar momenteel vier personen in de binnendienst en drie in de buitendienst werken;
– Je werkt zelfstandig én in teamverband bij het verkopen van een meet- & regel product, op basis van internettechnologie.

Je krijgt aanvragen voor projecten binnen in bestek formaat of in ‘klad als werktuigbouwkundig principeschema. Op basis van deze informatie maak je een regeltechnisch ontwerp en een bijbehorende offerte. Bij het herkennen van fouten in het bestek meld je deze. Wanneer je meer informatie over de aanvraag nodig hebt neem je telefonisch contact op met je klant. Meestal is dit de werktuigbouwkundige installateur of adviseur. Daarnaast neem je initiatief om opdrachtgevers na te bellen voor een reactie op je offerte. Indien gewenst draag je zorg voor eventuele aanpassingen of geef je toelichting over deze offertes. Ook overleg je regelmatig met de accountmanagers (buitendienst) en de technisch specialisten op de ontwikkelafdeling.

Functie eisen

– MBO+/ HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding Installatietechniek of vergelijkbaar;
– Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
– Je bent klant- en oplossingsgericht;
– Je kunt goed overweg met Word, Excel en CRM-pakketten;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal;

Schoolverlaters  met een elektrotechnische of werktuigbouwkundige MBO 4 opleiding kunnen ook reageren op deze vacature. Je zult dan een interne opleiding op de academie krijgen.

Aanbod

– Een uitstekend salaris;
– 25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het bijkopen van 13 extra dagen;
– Pensioenpremie wordt 100% vergoed;
– Onkosten worden vergoed;
– Reiskosten (woon/werk) worden vergoed;
– Een vaste werkplek met pc;
– Veel aandacht voor ontwikkeling, scholing en opleiding (het bedrijf bezit een eigen academie)

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode SGR23194 naar stefan.de.groot@netlijn.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan de Groot 010 – 303 54 63.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren