Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een technische organisatie met een informele sfeer en een no-nonsense mentaliteit?  Wil jij graag deel uitmaken van een verkoopteam waarin jij je eigen takenpakket hebt? Heb jij een HTS/ HBO opleiding en enkele jaren werkervaring binnen de motion control? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie richt zich op de verkoop en distributie van producten en systemen op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek.

Functie

– Aanspreekpunt voor de klant
– Je werkt nauw samen met de verkoopteams 
– Technisch advies en oplossingen aandragen op het gebied van motion control (servo systemen, PLC, lineaire aandrijvingen)
– In deze functie sta je in nauw contact met inkopers en constructeurs van o.a. machinefabrikanten en buitenlandse vertegenwoordigingen

.

Functie eisen

– Je hebt een opleiding op HTS niveau, richting Mechatronica, Elektrotechniek of WTB
– Je beschikt over sterke commerciële vaardigheden.
– Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de motion control of de aandrijfbranche.
– Kennis van de Engelse taal is een vereiste, kennis van de Duitse taal is een pre.
– Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, flexibel en stressbestendig.


Aanbod

– Zij bieden jou een uitdagende functie binnen een leuk en flexibel team, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 
– Het salaris ligt tussen de €3.200 en de €4.000 p/m excl. bonussen afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MBI20055 maarten.beijn@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Beijn, tel. 010-303 54 62.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.