Introductie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige rol als Projectleider binnen de installatietechniek? Geef jij graag leiding, ben jij een sterke schakel tussen de klant en monteur en kun jij binnen een team goed samenwerken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een service- en installatiebedrijf met al vele jaren ervaring in de installatiebranche. Zij zijn actief op het gebied van onderhouds-, renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. 

Functie

In de functie van Projectleider verzorg je calculaties, offertes en bereken je kostprijzen aan de hand van opnames of bestekken. In je dagelijkse werkzaamheden verzorg je de juiste documentatie en materialen voor monteurs en werk je intensief samen met binnen- en buitendienst collega’s om projecten soepel tot een goed resultaat te leiden. Je verzorgt o.a. nieuwbouwprojecten van cv’s-, ketels- en ander warmte technische installaties


Functie eisen

– Je beschikt over een enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie; 
– Je beschikt over MBO en/of HBO werk- en denkniveau;
– Je kunt zelfstandig werken en dit naar eigen inzicht uitvoeren;


Aanbod

– Je vaardigheden als projectleider ontwikkelen in een klein, maar groeiend bedrijf;
– Wij bieden je een werkomgeving waar ontwikkeling en plezier centraal staat;
– Je werkt samen met je collega’s aan uiteenlopende werkzaamheden
– Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode SGR23447 naar Stefan.de.groot@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan de Groot, 010-303 54 63.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Sollicitatie

Stefan de Groot 010 – 303 54 63