Introductie

Heb jij ervaring binnen de zonnestroom? Weet jij wat er allemaal komt kijken bij een project? Wil jij je collega’s goed ontzorgen en werken aan een duurzame toekomst?
Reageer dan snel en wij zorgen dat je opgeleid word naar een Projectleider!

Organisatie

Onze opdrachtgever wil elke dag weer op een ondernemende manier de aarde te verbeteren? Dit doen zij door middel van middelgrote zonnepanelen parken aan te leggen binnen het MKB.

Functie

Je realiseert grootschalige zonnestroomprojecten bij ondernemers en zorgt er voor dat de installatie turnkey wordt opgeleverd.
Projectleider in opleiding, die binnen 9 tot 12 maanden zelfstandig grootschalige zonnestroomprojecten kan realiseren. In dit eerste jaar wordt er flink geïnvesteerd in jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

– MBO+ / HBO werk en denk niveau
– Je hebt de ambitie om door te groeien naar de functie projectleider
– 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een technische omgeving als junior projectleider
– Sterke coördinerende capaciteiten
–  Communicatief zeer vaardig.
– Je spreekt de taal van de werkvloer en weet de ideeën duidelijk en pakkend te presenteren en bent een inhoudelijk gesprekspartner voor zowel montageteams, techneuten als het interne managementteam
– Je werkt nauwkeurig, bent betrouwbaar en je staat voor kwaliteit
– Fijne persoonlijkheid die een winnende bijdrage wil leveren in een jong team

Als je kennis hebt van de energiemarkt, dan helpt dat zeker mee!

Aanbod

– Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €37.000 en €52.000 bruto per jaar
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, persoonlijk opleidingsbudget en meerdere keren per jaar een teamactiviteit
– Minimaal 25 vakantieverlofdagen
– Telefoon, laptop en kilometervergoeding
– Snel ontwikkelende organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat
– Inspirerende werkplek op ons kantoor de omgeving van Amersfoort

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO24503 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijentel. 020-705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze functie valt ook onder: connectoren, starter, HBO, MTS, elektronica, werktuigbouwkunde, spin in het web, projectmanager, technisch commercieel, technisch, commercieel.