Introductie

Heb je ervaring als projectmanager / werkvoorbereider binnen de klimaattechniek? Krijg je een kick om mee te denken met de klant en hen te adviseren over diverse koeltechnische producten? 
Ben jij zowel administratief als organisatorisch onderlegd? En heb je daarnaast ervaring met calculeren, offertes maken van diverse klimaatsystemen? Dan zoeken wij jou! Organisatie

Deze organisatie levert en produceert koelmachines, warmtepompen en luchtbehandelingssystemen. Door een fullservice dienstverlening op het gebied van advies, service en aftersales is de klanttevredenheid uitstekend. De organisatie staat voor kwaliteit en resultaat en weet zowel werknemers als klanten voor lange tijd aan zich te binden. Met een team van ruim 25 medewerkers is de organisatie uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie op het gebied van airco-koeltechniek.

Functie

– Het ontwerpen, calculeren en uitwerken van maatwerk ¬oplossingen met diverse klimaatsystemen van Horos.
– De klant over diverse keuzemogelijkheden en duurzame vernieuwende oplossingen adviseren. Hierin als technisch adviseur / probleemoplosser kunnen optreden.
– Het uitwerken van kostencalculaties.
– Het overleggen met internationale leveranciers en fabrikanten van het door jouw ontworpen concepten.
– De logistieke (werk)voorbereiding van diverse geplande en in uitvoering zijnde nationale en internationale projecten (incl.. het bestellen van alle benodigde apparatuur en materialen t/m de orderbevestiging aan de klant).
– Het mondeling en schriftelijk informeren van de klant zowel in het offerte stadium als ook tijdens de projectuitvoering.
– Het bijhouden van de projectadministratie van het totale project.
– Het bijwonen van projectvergaderingen met diverse (externe) adviseurs en installateurs en het schrijven van besprekingsrapporten.

Functie eisen

– Naast een HBO werk en denk niveau heb je een afgeronde MBO 4 / HBO opleiding
– Gedegen kennis van ICT systemen, waaronder Word, Excel en CRM software.
– Een zakelijk inzicht in combinatie met praktische kennis.
– Een creatieve instelling / Een goed analytisch denkvermogen.
– Uitstekende communicatieve- en organisatorische vaardigheden.
– Ruime interesse in klimaattechniek en productontwikkeling
– Geen 8 tot 5 mentaliteit
– Ervaring met Synergy Exact of Das is een pré
– Relevante vakdiploma’s gericht op de Luchtbehandeling, Koudetechniek, Warmtewisselaars, Meet- en regeltechniek en/of de Elektrotechniek.

 

Aanbod

– Salarisindicatie  € 3000,- tot  € 4000,-
– Uitdagingen in de veelzijdige klimaattechniek op fabrikanten niveau.
– Ruime studie mogelijkheden om door te groeien naar HBO niveau en vakgerichte opleidingen.
– Je krijgt voldoende vrijheid en uitdagingen in het vinden van klimaatoplossingen.
– Uiteraard wordt een goed inwerkprogramma geboden en vakinhoudelijke by “coaching on the job”.
– Een aantrekkelijk salaris met bijna premie vrij pensioen, 23 vakantiedagen en 12 ATV dagen

Inlichtingen

Past deze baan bij jou? 
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v referentiecode BRO22175 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen 020-7052611

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden: Project Engineer, Project manager, Klimaatsystemen, Klimaattechniek, Duurzaam, warmtepompen, installateurs, offertes, luchtbehandeling, koudetechniek, warmtewisselaars, meet- en regeltechniek, elektrotechniek, bevochtigingstechniek, warmtepomptechniek, farmer, klimaatoplossingen, elektrotechniek.