Introductie

Ben jij een technicus met een sterk organisatorisch vermogen en logistiek inzicht? Ben jij een monteur die wat meer richting een kantoorsfunctie wil? Kun jij met jouw werktuigbouwkundige inzicht vragen van klanten en monteurs beantwoorden? Ben jij de service planner voor de buitendienst monteurs die wij zoeken. Je komt in professionele organisatie gespecialiseerd in vacuüm- en overdruktechniek te werken.  Wanneer je enthousiast bent kun je direct reageren door jouw cv te mailen of gewoon een telefoontje naar ons te plegen. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldwijd één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Functie

– Onderhoudsopdrachten en storingsmeldingen van klanten in te plannen.
–  Inplannen van 10 buitendienst monteurs
– Efficiënte en effectieve planning met een juiste balans tussen de belangen van de klant, de organisatie en de monteurs. Zowel met klanten als monteurs heb je dan ook veelvuldig contact. De functie doet daarmee een groot beroep op jouw communicatieve vaardigheden.
– Afspraken maken
– Opdrachtbevestigingen en zorgt voor verdere administratieve verwerking van opdrachten in het ERP systeem.
– Back-up voor de werkvoorbereider. In die rol zorg je voor de beschikbaarheid van checklists en de juiste materialen voor serviceopdrachten

Functie eisen

– Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (Werktuigbouwkunde of Mechatronica).
– Je hebt aantoonbare ervaring met plannen in een vergelijkbare branche.
– Met je technische opleiding ben je in staat opdrachten te beoordelen op omvang en complexiteit.
– Door je ervaring in een vergelijkbare functie ben je een echte organisator die initiatief neemt, de juiste prioriteiten stelt en in staat is ook in hectische momenten het overzicht te houden.
– Je werkt gestructureerd en (administratief) zorgvuldig maar bent uitstekend in staat de vaak nodige flexibiliteit op te brengen.
– Uiteraard ben je klantgericht, een teamspeler en communicatief sterk in de contacten binnen en buiten de organisatie.
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, bent goed thuis in Microsoft Word en Excel en hebt bij voorkeur ervaring met een ERP systeem.

Aanbod

– Je gaat werken in een solide organisatie waar een informele sfeer heerst en de menselijke maat telt.
– Je krijgt prettige en enthousiaste collega’s waarvan veel al lang met veel plezier bij ons werken.
– Je krijgt een zeer verantwoordelijke en afwisselende functie waarin je veel contacten hebt.
– Je kunt rekenen op een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen,13 ADV dagen, flexibele werktijden en een uitstekende pensioenregeling.


Inlichtingen

Past deze baan bij jou? 
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode  MDA24451 naar michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen op het telefoonnummer 020 – 705 26 24