Al eens gedacht aan een baan als consultant Werving & Selectie?

iStock_000010361602XSmallNetlijn is een jong, ambitieus werving & selectie bureau dat altijd op zoek is naar versterking in de vorm van nieuwe consultants voor onze vestigingen in Amsterdam, en Rotterdam. Commercieel denkende mensen die het leuk vinden om bij te dragen aan de verdere groei van ons bedrijf in een ondernemende functie met verantwoordelijkheid, duidelijke doelstellingen en directe, open communicatie. Netlijn onderscheidt zich succesvol van andere bureaus doordat wij niet alleen kijken naar de opleiding en werkervaring van de kandidaten. Voor de vacature van consultant zoeken wij mensen die het leuk vinden om een match te maken tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de cultuur van het bedrijf waarvoor hij gaat werken. Ervaring in de Werving & Selectie is geen must, wel een pré. Word jij enthousiast van een vacature als consultant bij Netlijn, een leuke uitdaging die veel afwisseling biedt? Neem dan contact met ons op.

Als profiel hebben wij het volgende voor ogen:

  • commerciële instelling
  • nieuwsgierig en leergierig, open voor kritiek
  • stevige persoonlijkheid, gedreven en ambitieus
  • MBO+/HBO werk&denkniveau
  • minimaal 1 jaar commerciële werkervaring
  • bij voorkeur ervaring met Werving & Selectie

En wij bieden jou:

Netlijn biedt een marktconform vast salaris en een solide secundair pakket. Naast de beloning denken wij mee over de mens achter de werknemer en proberen je van alle gemakken te voorzien. Flexibele werktijden en een iPhone van de zaak zijn hiervan enkele voorbeelden. Werken bij Netlijn is een onvergetelijke ervaring en een boost voor je carrière!
Binnen Netlijn zijn wij hard op zoek naar versterking voor onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Voor meer informatie over de vacature in Amsterdam klik hier. Voor meer informatie over de vacature in Rotterdam klik hier.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met één van onze vestigingen en informeer naar eventuele openstaande vacatures.