beeld_6

Waar we voor staan

Netlijn staat voor het ontzorgen van u als werkgever in uw recruitmentproces. Als u kiest voor de inschakeling van een bemiddelingsbureau mag u er vanuit gaan dat dit u tijd en werk bespaart en tot een beter en sneller resultaat leidt. Daarom screent Netlijn namens u de kandidaten streng op diploma’s, persoonlijkheid en referenties. Door persoonlijk contact, kennis van wensen en achtergronden van werkgever en kandidaat en maatwerk in bemiddeling ontstaat een succesvolle match en meerwaarde voor u als klant. Daarom is netlijn:
Met Netlijn samenwerken is kiezen voor 26 jaar ervaring in personeelsbemiddeling. Wij beschikken over gedreven consultants met kennis, kunde en een uitgebreid netwerk in jouw branche. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde marketing -en recruitmenttechnologieën, waardoor bereik en resultaat maximaal zijn. Ons werk is maximaal ontzorgen door het werk uit handen te nemen. Op basis van de eisen van werkgever of kandidaat gaan wij aan de slag. Jouw inspanning wordt beperkt tot de momenten die relevant zijn in het bemiddelingsproces. Dat is waar Netlijn voor staat!
Bij Netlijn vormt het transparant vastleggen en nakomen van afspraken over proces, resultaat en (voor werkgevers) het tarief de basis voor een succesvolle samenwerking. Een gespecialiseerde consultant is één vast aanspreekpunt voor het totale proces van A tot Z. Dit bevordert de samenwerking, de snelheid en het eindresultaat. Hetzelfde geldt voor onze tariefstelling. Deze is concurrerend, transparant en zonder verborgen kosten. Dat is waar Netlijn voor staat!
Door de inzet van onze expertise, het toewijzen van een persoonlijke consultant, geavanceerde marketing- recruitmenttechnologie en een actief netwerk van ruim 50.000 kandidaten, 20.000 bedrijven en 2.500 unieke vacatures realiseren wij de maximale snelheid in het vervullen van vacatures of het vinden van dé nieuwe baan. De Netlijn-Expanded Search Oplossing levert in >95% van de gevallen binnen 6 weken een vervulde vacature op! Dat is waar Netlijn voor staat!
Bij Netlijn staat het zo snel mogelijk realiseren van resultaat centraal in alles wat we doen. De Netlijn-oplossingen garanderen dat uw succes bepalend is voor ons succes. Indien het ons niet lukt een vacature binnen 2 maanden te vervullen bieden wij u kosteloos een volledige herstart van de procedure aan inclusief evaluatie van lessons learned* Daarom zijn we er trots op dat ruim 95% van de vacatures waarvoor Netlijn als preferred partner wordt ingeschakeld binnen 6 weken na aanvraag vervult is. Nog belangrijker: Ruim 90% van onze bemiddelingen leidt tot een duurzame arbeidsrelatie tussen werkgever en kandidaat. Dat is waar Netlijn voor staat! *Netlijn Expanded Search en CoRe

Wat we doen

Netlijn ontzorgt bedrijven bij het vinden van het beste personeel en kandidaten in het vinden van de beste baan. Hieronder geven wij u een overzicht van onze diensten en de voordelen die wij u bieden: