Introductie

Ben jij die gedreven Onderhoudsmonteur Elektrotechnische Installaties die bij een werkgever met moderne arbeidsvoorwaarden wil werken? En wil jij als Onderhoudsmonteur Elektrotechnische Installaties kunnen doorgroeien? Dan is dit jouw baan!

Organisatie

Je gaat zelfstandig of in team verband werken aan elektrotechnische installaties. Verantwoording voor je geleverde werk en collega’s. Breed werkgebied, met o.a. Licht-, kracht-, Data-, Brandmeld- en beveiligingsinstallaties op gevarieerde projecten.

Functie

Werken als onderhoudsmonteur bij deze werkgever betekent: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, een stuk vrijheid en werken aan topopdrachten. Afwisselende en uitdagende werkzaamheden. Eigenlijk ben je een tikkie eigenwijze vakidioot die naast het werk graag nog verder leert, niet alleen voor het bedrijf maar ook om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie eisen

– Je hebt een MBO opleiding Elektrotechniek
– Werkervaring in een vergelijkbare functie
– De beschikking over een VCA of VCA VOL opleiding is een vereiste.

Aanbod

– Een plezierig werkklimaat
– De mogelijkheid, om je kennis d.m.v. opleidingen te vergroten
– Een bedrijfsauto
– Een goed salaris.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Stuur je sollicitatie o.v.v. referentie code MDA5989 naar michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen, tel. 020 – 705 26 24..

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: Techniek, onderhoud, onderhoudsmonteur, monteur, elektrotechniek, VCA.

Sollicitatie

Wij zijn voor een dienstverlener binnen de elektrotechniek op zoek naar een enthousiaste zelfstandige onderhoudsmonteur met enkele jaren ervaring als zelfstandig onderhoudsmonteur. Deze afwisselende functie biedt jouw goede doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer.