Introductie

Ben jij die Onderhoudsmonteur beveiligingstechniek die beschikt over technische kennis en relevante certificaten? Ben je gedreven, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je alles op gebied van elektronische beveiligings- en telecommunicatiesystemen? Laat het mij dan direct weten!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend specialist op het gebied van elektronische beveiligings- en telecommunicatiesystemen.

Functie

Als Service Engineer / Onderhoudsmonteur beveiligingstechniek verleen je service en onderhoud aan diverse beveiligings- en telecommunicatiesystemen. Je bent gedreven, hebt ontwikkeling hoog in het vaandel staan en groeit graag met het bedrijf mee in kennis en ontwikkeling. 

Functie eisen

Als Onderhoudsmonteur beveiligingstechniek ben je; 
– In bezit van diploma MBV en/of TBV (harde eis!);
– Punctueel, kwaliteit en servicegericht;
– Heb je ervaring in soortgelijke servicefunctie;
– Organisatorisch vermogen, technische affiniteit hebben, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Communicatief vaardig en representatief; 
– Spontane open houden met ruimte voor een gezellig praatje en/of lolletje.

Aanbod

Passende salarissen op basis van leeftijd en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden.
Vergeet ook niet dat je komt te werken in een team met gedreven gezellige collega’s die houden van een gezellige vrijdagsborrel eens in de zoveel tijd!

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU14580 naar Maja.Vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic 010-3035465

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: onderhoud beveiligingstechniek, onderhoudsmonteur, servicemonteur, beveiligingstechniek, techniek, beveiliging, telecommunicatiesystemen, brandbeveiliging, MBV, TBV