Introductie

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een afwisselende functie als servicemonteur? Heb jij twee rechter handen en kennis van fijne elektrotechniek? Reageer dan snel met jouw cv, want dan is dit een interessante functie voor jou. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een “Dental depot” voor tandheelkundige apparatuur. Zij leveren de apparatuur welke vast geïnstalleerd wordt in een tandartspraktijk zoals tandartsstoelen, röntgen apparatuur, maar ook compressoren en apparatuur voor de sterilisatie.

Functie

De technische dienst verzorgt de installatie, onderhoud en service calls van tandarts apparatuur op locatie. Deze hoogwaardige apparatuur is vaak een combinatie van elektrotechniek, lucht- en watertechniek. We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar leergierige, communicatieve elektromonteurs met ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in bijvoorbeeld kopieermachines of koffie automaten wordt ook als relevant voor deze functie gezien. 

Functie eisen

– Je bent MBO opgeleid (bij voorkeur elektrotechniek of soortgelijk);
– Je hebt enige jaren (2 tot 10 jaar) ervaring met technische service verlening op locatie.
– Je woont in (de omgeving van) Utrecht;|
– Je bent in bezit van rijbewijs B;
– Je kan technische problemen goed analyseren en oplossen;
– Je bent nauwkeurig;|
– Je bent communicatief;
– Je beheerst de Nederlandse taal

Aanbod

– Een leuke veelzijdige zelfstandige functie;
– Een marktconform salaris en prima secondaire arbeidsvoorwaarden;
– Een informele maar professionele werksfeer;
– Een gedegen inwerkperiode

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode  MDA24096 naar michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen op het telefoonnummer 020 – 705 26 24.