Introductie

Ben jij die monteur die alles van pompen weet? Heb jij een WTB opleiding afgerond maar kun je ook elektrisch schakelen? Wil jij een technisch uitdagende functie op een vaste locatie? En vind jij het belangrijk dat het bij een bedrijf  goed geregeld is? Dan is onze opdrachtgever de juiste werkgever voor jou!!. Mail snel jouw cv en wij zullen je in contact brengen met onze opdrachtgever voor een kennismakingsgesprek. 

Organisatie

Deze organisatie houdt zich bezig met de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en produceren van vacuümsystemen en het onderhoud aan en de reparaties/revisies van deze producten.

Functie

– Als monteur in onze binnendienst ben je verantwoordelijk voor het reviseren van diverse soorten vacuümpompen.
– Je demonteert de pomp en maakt deze schoon, waarna inspectie, rapportage en vakkundige reparatie/revisie plaatsvindt. – In het werk staat kwaliteit, efficiency van het werkproces en continu verbeteren voorop.
– De taken zijn veelzijdig, ook omdat elk type pomp een andere werkwijze met zich meebrengt.
– Je start met een gedegen inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en haar producten. Hierna ga je, binnen een team van ongeveer 12 collega’s, zelfstandig aan de slag.

Functie eisen

– Je bent een bekwame en gedreven vakman
– Bij voorkeur ervaring in de pompenbranche en beschikt over een opleiding MBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig (niveau 4).
– Je bent een teamspeler maar ook gewend zelfstandig te werken.
– Nauwkeurig, flexibel, klantgericht en denk je in oplossingen.

Aanbod

– Verantwoordelijke en zelfstandige functie in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
– Goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden: waaronder 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MDA21017 naar michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen, tel 020 705 26 24.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.