Introductie

Ben jij die monteur die alles van pompen weet? Heb jij een WTB opleiding afgerond maar kun je ook elektrisch schakelen? Wil jij een zelfstandige functie waarbij je werkt op locatie? Wil je werken bij een bedrijf waar alles goed geregeld is? Dan is onze opdrachtgever wellicht de juiste werkgever voor jou. Mail snel jouw cv en we nemen direct contact met je op. 


 

Organisatie

Deze organisatie houdt zich bezig met de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en produceren van vacuümsystemen en het onderhoud aan en de reparaties/revisies van deze producten.

Functie

– Als monteur in onze buitendienst ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van regulier en preventief onderhoud aan vacuümpompen en –installaties.
– Je beoordeelt de conditie van pompen en installaties, wisselt olie en filters, controleert instrumentatie, PLC’s, frequentieomvormers en panelen en zorgt voor volledige inspectieformulieren en servicerapporten.
– Daarnaast los je storingen op en verricht je installatiewerkzaamheden zoals het monteren van pompen en leidingwerk.
– Tenslotte zorg je voor een correcte inbedrijfstelling.

Functie eisen

 – Je bent een vakman, hebt bij voorkeur ervaring in de pompenbranche en beschikt over een opleiding MBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig.
– Daarnaast heb je affiniteit met storing zoeken, elektrisch schakelen, besturingstechniek en het inregelen van PLC’s en frequentieomvormers.
– Je bent gewend om zelfstandig te werken, bent flexibel en klantgericht en denkt in oplossingen.
– Je bent bereid om storingsdiensten uit te voeren.

Aanbod

– Deze organisatie biedt een verantwoordelijke en zelfstandige functie
– Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s
– Een goed salaris
– Prima arbeidsvoorwaarden waaronder: een 13e maand, 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MDA18944 naar Michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen, tel. 020-705 26 24.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.