Introductie

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop binnen de transportbranche en houden van slimme oplossen en uiteenlopende uitdagingen. Ben jij in het bezit van een diploma MTS/MBO 3 of 4 met de richting Mechatronica, Motorvoertuigentechniek, Electrotechniek of Landbouwmechanisatie en ben jij een ervaren en enthousiaste monteur uit de omgeving van Rotterdam die ook graag in storingsdiensten wilt werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een zeer bekende speler als het gaat om de verkoop van hef- en magazijntrucks. Er heerst een collegiale werksfeer in een servicegerichte organisatie met nationale experts.

Functie

– Bespreken met de klant wat er aan de hand is
– Het raadplegen van de contractafspraken van de klant
– Het verrichten van revisiewerkzaamheden
– Het verhelpen van storingen
– Het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan elektrisch en verbranding aangedreven Hyster heftrucks en overig transport equipment

Functie eisen

– Afgeronde MTS/MBO 3 of 4 opleiding richting Mechatronica/ Motorvoertuigentechniek/ Elektrotechniek/ Landbouwmechanisatie
– Woonachtig in de regio Den Haag/Zoetermeer/Bleiswijk
– Relevante werkervaring
– Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
– Bereid om mee te lopen in storingsdiensten
– Servicegerichte en flexibele instelling
– Bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen

Aanbod

– Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden
– Een inwerkperiode waarin je kennis maakt met de producten en de organisatie
– Een leuk team
– Investeren in jouw ontwikkeling 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO24251 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020 705 26 11.
Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.