Introductie

Ben jij een Servicemonteur met ervaring in de koeltechniek en/of klimaattechniek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om op interessante plekken te komen en te werken met uiteenlopende installaties?
Reageer dan snel!

 

Organisatie

Het koeltechnische bedrijf bestaat nu 10+ jaar en het team bestaat uit 10 man. Het bedrijf staat bekend om de goede service die zij verleent en de professionaliteit die het uitstraalt. Het familiebedrijf werkt in diverse markten. Denk hierbij aan de industrie, utiliteit, klimaatbeheersing en de agrarische sector. De diensten die het bedrijf levert zijn advies, service, onderhoud en nieuwbouw.

Functie

– Service aan bestaande installaties (storingen en reparaties);
– Onderhoud aan allerlei soorten koelinstallaties;
– Nieuwbouw van koelmeubelen en koelcellen;
– Levering en plaatsing van airconditioning.


 

Functie eisen

– Technische opleiding op MBO-niveau;
– In het bezit van F-gassen/STEK;
– Kennis en ervaring op het gebied van koeltechniek;
– Jij bent: flexibel, gemotiveerd, klantgericht.


 

Aanbod

Je gaat aan de slag bij een betrouwbare speler in de koeltechniek. De sfeer is recht door zee, hecht, professioneel en het is volkomen normaal om elkaar een handje te helpen. Als jij je inzet en jouw goede wil toont, dan wordt er alles aan gedaan om jouw werk zo plezierig mogelijk te maken. Het bedrijf waardeert flexibiliteit en staat altijd open voor verbetering. Het (secundaire) arbeidsvoorwaardenpakket is prima.

Inlichtingen

Past deze vacature bij jou?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO21461 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, tel. 020 – 705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Tevens is deze vacature te vinden onder de zoektermen; servicemonteur, koeltechniek, f-gassen, stek, storingen, koelinstallaties, koelmeubelen, koelcellen, airconditioning, utiliteit.