Netlijn waardeert jouw tip voor een goede kandidaat met € 500!!

Smiling is a part of his workdayNetlijn is altijd op zoek naar goede kandidaten en waardeert jouw bijdrage in het vinden van geschikte kandidaten. Als jij tevreden bent over de samenwerking met Netlijn, dan kun jij ons helpen om nog meer mensen op weg te helpen naar een nieuwe functie via Netlijn. Ken jij of weet jij mensen die ook op zoek zijn naar een (nieuwe) baan? Breng ze met ons in contact!

Jouw tip is €500 waard!

Het maakt ons niet uit hoeveel mensen jij aan ons voorstelt, wij gaan graag voor ze aan de slag en elk van jouw kennissen die wij succesvol bemiddelen levert jou € 500 cash op. Hoe werkt het:
  • Jij geeft bij Netlijn aan wie van jouw kennissen ook op zoek is naar een baan. Zorg dan dat een up-to-date cv, met een korte omschrijving van gewenste baan en arbeidsvoorwaarden, ons per email bereikt. Gebruik hiervoor de emailadressen amsterdam@netlijn.nl of rotterdam@netlijn.nl afhankelijk van welke vestiging voor jou of je kennis het makkelijkst te bereiken is. Laat je kennis in het emailbericht aangeven dat hij via jou komt, zodat wij jou kunnen belonen.
  • Wij nemen contact op met jouw kennis en gaan aan de slag.
  • Als wij jouw tip omzetten in een succesvolle bemiddeling, krijg jij je beloning van € 500 cash op je bankrekening gestort. Uiteraard geldt hierbij: hoe meer hoe beter! Het maakt ons niet uit hoeveel mensen jij aan ons voorstelt, wij gaan graag voor ze aan de slag.