Jouw werk jouw persoonlijkheid

Jouw werk jouw persoonlijkheidAls je besluit om het vinden van je volgende baan via een bureau te laten verlopen, dan vraag je van het bureau persoonlijke aandacht, discretie en vakkennis. Je wilt dat het bureau komt met banen en werkgevers die aansluiten bij jouw wensen en eisen. Je wilt niet geconfronteerd en lastig gevallen worden met banen die in een kaartenbak staan en niet bij je passen. Je zoekt een baan die niet alleen past bij je opleiding en ervaring, maar ook een werkgever die past bij je persoonlijkheid.

Op zoek naar een nieuwe baan? Netlijn Personeel luistert naar jouw wensen.

Wil je je inschrijven bij Netlijn Personeel? De meest concrete manier van je inschrijven is door te reageren op één van onze vacatures. Bij je sollicitatie of inschrijving vul je eenmalig zoveel mogelijk gegevens in. Op basis van jouw reactie kijkt je consultant bij Netlijn of je cv past bij deze of andere banen.

Sit back and relax!

Jij mag ons daarom haarfijn vertellen wat jouw wensen en eisen zijn. Wij gaan op zoek naar een werkgever en een baan die daar bij passen. We doen dus niets wat je niet zelf kan, alleen bieden wij jou onze professionele hulp aan. Wij zorgen ervoor dat jij binnen een aantal weken na onze eerste kennismaking kunt kiezen uit een aantal interessante banen. Getting his morning caffeine fix

Hoe we dat doen?

TELEFONISCH CONTACT Of je nu een carrièretijger bent of gewoon leuk werk wilt doen dat bij je past, een groot deel van je leven besteed je aan werken. Dat moet dus goed zitten! Als jij die unieke PerfectFit™ baan zoekt die zo geweldig bij jou past, maak dan vandaag nog een telefonische afspraak met ons. Dan wisselen we onze informatie uit en bepalen we gezamenlijk of het zinvol is om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Wij hebben veel ervaring met de werving & selectie van uitvoerend niveau tot managementniveau, van algemeen manager tot gespecialiseerd professional. Netlijn Personeel heeft actuele vacatures op mbo, hbo/wo werk- en denkniveau in allerlei vakgebieden. Bij ons vind je de vacature die past bij jouw loopbaanfase.
KENNISMAKING OP LOCATIE Als jij een potentiële goede kandidaat bent, volgt er altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek op een van onze locaties. Wij maken ons hard voor de PerfectFit™ tussen kandidaat en organisatie. Daarom willen we jou heel erg goed leren kennen. We bespreken jouw opleiding, skills, de werkcultuur waarin je je thuis voelt, je goals, kernwaarden en karakter. Jij vertelt ons jouw wensen en eisen en samen stellen we een lijst op van passende werkgevers en vacatures.
SOLLICITATIEGESPREK Zodra een vacature passend is volgt een gericht sollicitatiegesprek. Als jij in deze ronde geselecteerd bent als een PerfectFit™ kandidaat dan stellen we jou voor aan de opdrachtgever. Alle vragen die jij hebt zullen wij zo goed mogelijk beantwoorden. Uiteraard is het uiteindelijk de opdrachtgever die de beste kandidaat voor de functie selecteert.
PerfectFit™ BEGELEIDING Heb je ondersteuning nodig bij een het beter presenteren van je CV of ter voorbereiding op je gesprek? Dat is onderdeel van onze begeleiding aan jou als kandidaat, dus stel je vragen gerust. Tijdens de hele procedure staan wij jou met raad en daad terzijde en je ontvangt van ons alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op je gesprekken.
AFRONDINGSFASE Wij zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken op papier komen.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden?

iStock_000017444849XSmallNeem contact met ons op voor een afspraak of vraag onze brochure aan. In onze brochure vind je uitgebreide informatie over onze procedure en de begeleiding die je van ons kunt verwachten. Bekijk ook onze actuele vacatures, maar realiseer je dat wij niet al onze openstaande vacatures kunnen adverteren. Ook als er voor jou geen geschikte vacature bij staat, zullen wij voor jou aan de slag gaan om een passende vacature te vinden. In dat geval kun je ons ook een open sollicitatie sturen. In alle gevallen geldt: Onderbouw je sollicitatie met een beschrijving van je motivatie en wensen & eisen. Hoe uitgebreider jouw informatie, hoe beter wij ons werk kunnen doen.