Introductie

Heb jij ervaring als machinist binnen het groot grondverzetsmateriaal (Bulldozer en/of hydraulische Graafmachines); ben je avontuurlijk en sta je er ook voor open voor internationale projecten? Dan is deze job als Machinist grondverzetsmateriaal  jou op het lijf geschreven! Reageer dan direct!


Organisatie

Onze opdrachtgever heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning. Zij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd en zijn op zoek naar versterking door gepassioneerde machinisten binnen het  (groot) grondverzetmaterieel. 


Functie

Als machinist grondverzet word je ingezet op de projecten in binnen- en buitenland. Hierbij voer je werkzaamheden uit op aanwijzing van de diverse opdrachtgevers waar je op projecten zit. Als gepassioneerd machinist werk je systematisch, veilig en milieubewust. Daarnaast sta je open voor internationale klussen en ben je bereid om op onregelmatige tijden te werken.

Functie eisen

Als Machinist Grondverzet breng jij mee:
– Diploma machinist grondverzet (MBO 3);
– Certificaat hijsen en heffen
– Certificaat (VOL) VCA
– Aantoonbare ervaring met bedienen van grondverzetmachines (bulldozer en/of hydr. Graafmachine)
– Affiniteit met techniek
– Klant- en service gericht
– Communicatief vaardig
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Kennis van de Engelse taal

Aanbod

Er wordt jou een zelfstandige, afwisselende baan in een gezonde organisatie geboden. Een die niet alleen gezond is als organisatie, maar ook gezondheid van anderen voorop stelt. Natuurlijk kun je ook rekenen op een mooi salaris passend bij je ervaring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU24066 naar Maja.vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja vukovic, 010-3035465

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden;  (groot) grondverzetmaterieel, mobiele werktuigen, landbouwmachines, landbouwtechniek, SOMA, hydrauliek, elektrotechniek, grondverzetmachines, internationaal grondverzetmachinist, machinist grootmaterieel.