Introductie

Is het jouw passie om besturingsoplossingen te ontwerpen en daarna te zien dat jouw oplossing werkt? Wil jij graag werken aan een grote diversiteit aan projecten binnen een multidisciplinair team? Reageer dan snel op deze vacature, dan regelen wij een gesprek bij dit innovatieve bedrijf!

Organisatie

Dit bedrijf verbetert de productie- en projectresultaten van haar opdrachtgevers door oplossingen en diensten te leveren op het gebied van technische en industriële automatisering.  

Functie

Als PLC Control Engineer Procesautomatisering ontwerp en bouw je besturingsoplossingen voor de klanten van deze organisatie in de procesindustrie. Dit gebeurt in huis of op locatie bij de klant. Hij/zij gaat daarbij uit van gebruikerseisen en functioneel ontwerp zoals vastgelegd in van de klant ontvangen of in opdracht van de klant opgestelde documenten. Testen en in bedrijf stellen maken in de regel deel uit van de werkzaamheden van de Control Engineer. Dit bedrijf werkt met hardware en ontwikkeltools voor PLC van onder andere Siemens, Allen-Bradley, Modicon (Schneider), Mitsubishi, Beckhoff en Sigmatek. Door de grote aan diversiteit komt het voor dat je soms voor 2 weken in het buitenland komt te werken. Ja zal 25% van je tijd op jaarbasis in het buitenland werkzaam zijn.

Functie eisen

– HBO, MBO met relevante werkervaring
– Minimaal 5-7 jaar ervaring in vergelijkbare positie
– Ervaring met minimaal twee PLC-systemen
– Ervaring met Siemens of Allen-Bradley is een vereiste
– Ervaring met Batch, ISA88 is een pré
– Kennis van veldbustechnologieën
– Affiniteit met veiligheidsconcepten
– Het vermogen om samen te werken in een multidisciplinair projectteam
– Ervaring met office tools en database engineering tools
– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal

Aanbod

– Goed salaris met dertiende maand;
– Pensioenregeling;
– Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
– Laptop;
– Mobiele telefoon;
– 30 vakantiedagen;
– 32-40 urige werkweek met flexibele werktijden;
– Persoonlijke loopbaanbegeleiding.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentie code BRO23473 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, tel. 020 – 705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.


Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: automation, engineering, software, elektrotechniek, industriële automatisering, proces, processen, procesindustrie.