Introductie

Ben jij een communicatief sterk, commercieel ingestelde duizendpoot met affiniteit en interesse in techniek? Representatief, oplossingsgericht en heb je lef? Dan ben jij de Commercieel technisch medewerker die ons team moet komen versterken en ontlasten! Lees direct verder voor meer details en reageer snel!

Organisatie

Deze toonaangevende opdrachtgever is een specialist op gebied van kabeltechniek en kabeloplossingen. Advies, innovatie en technische ondersteuning maken hen meer dan alleen een leverancier. Met veel kennis en ervaring binnen de industrie, utiliteit en infra is zijn zij uw betrouwbare en uiterst professionele partner die tevens workshops, presentaties en seminars geeft en informeert over technieken, ontwikkelingen, normen en voorschriften.

Vanwege uitbreiding is er ruimte voor een Commercieel technisch medewerker op de (binnen) verkoopafdeling. Met een andere collega, ben je samen verantwoordelijk voor de ondersteuning van de verkoop buitendienst. Hiernaast heb je ook een zeer diverse rol waarbij je verantwoordelijk bent voor bewerken van order en offertes, bewaken van levertijden, waarborging van de kwaliteit en ben je veel met interne en externe partijen in contact om het verkoopproces te optimaliseren en gemakkelijk te laten verlopen. 

Functie

Als Commercieel technisch medewerker ben je werkzaam op de afdeling telefonische verkoop. Hier ben je betrokken bij het gehele verkoop en order proces. Denk aan klantcontact, orderafhandelingen, bewaking van levertijden.. maar ook het overleggen met leveranciers en ondersteuning aan buitendienst collega’s. 

Als Commercieel technisch medewerker; 
– Ben je het eerste aanspreekpunt voor externe partijen
– Ondersteun je de buitendienst met verkoop, vragen van klanten en verwerking van orders
– Bewaak je levertijden en werkt offertes uit
– Bewaak je verkoopmarges en waarborg je de kwaliteit van de verkoop
– Bestel je materiaal bij leveranciers
– Help je collega’s met haar of zijn exertise
– Neem je klachten in behandeling en lost deze op een zo’n goed mogelijke manier op om onze klanttevredenheid en naam hoog te houden. 

Functie eisen

Als Commercieel technisch medewerker:
– Heb je min. een MBO 4 (technische) opleiding; denk aan Elektrotechniek, Energietechniek, Mechatronica etc. 
– Ben je commercieel, flexibel en stressbestendig
– Ben je communicatief vaardig en representatief
– Ben je een goede teamplayer en een gezellige collega die van een lolletje houdt
– Heb je een klant- en service gerichte instelling
– Ben je bereid te leren en kennis te delen

Aanbod

Salaris is op basis van leeftijd en (werk)ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een gemotiveerd, dynamisch team waarbij iedereen werkt aan een gezamenlijk doel. 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU20974 naar maja.vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic tel 010- 303 54 65.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden: Technisch commercieel medewerker, binnendienst medewerker, sales support, kabelindustrie, elektrotechniek, technisch commercieel.