Introductie

Voor een professionele organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst. Binnen deze organisatie heerst een informele sfeer en is er veel aandacht voor de medewerkers. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor het verzorgen van offertes, de coördinatie van het totale logistieke proces, het beantwoorden van technische vraagstukken van klanten en het verstrekken van data aan klanten zoals prijzen, levertijden en openstaande orders. Heb jij een technische opleiding of heb je een goede werkervaring opgebouwd in de technische branche? Kijk dan snel verder voor deze uitdagende functie.

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst
€ 28.000 – € 36.000 FTE

Organisatie

Het betreft een informele organisatie waar veel mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn korte communicatie lijnen en er is veel aandacht voor de medewerkers. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden. De afdeling bestaat uit 10 medewerkers. Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Functie

– Je bent het technisch en commerciële aanspreekpunt voor de klant
– Zorg dragen met de sales engineer buitendienst voor een optimale ondersteuning voor de klant
– Je bent draagt verzorg voor de offertes en draagt bij aan een correcte opvolging hiervan
– Op pro actieve wijze coördinatie van het totale logistieke proces
– Verstrekken van data aan klanten zoals prijzen, levertijden, openstaande orders etc.

Wat kan jouw achtergrond bijvoorbeeld zijn?

–  MBO opleiding WTB Niveau 4 of soortgelijk; 
– Je hebt bewezen ervaring als binnendienst medewerker
– Een relatiebeheerder die goed het overzicht kan behouden en commerciële kansen ziet en benut

Functie eisen

– Een afgeronde technische opleiding of je hebt technische werkervaring opgedaan
– Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden
– Sterk in het beheren van relaties met klanten
– Je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen

 

Aanbod

– Een afwisselende en zelfstandige functie
– Een prettige en informele sfeer
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MBI16008 naar maarten.beijn@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Beijn tel. 020-705 26 05.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Sollicitatie

Voor een professionele organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst. Binnen deze organisatie heerst een informele sfeer en is er veel aandacht voor de medewerkers. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor het verzorgen van offertes, de coördinatie van het totale logistieke proces, het beantwoorden van technische vraagstukken van klanten en het verstrekken van data aan klanten zoals prijzen, levertijden en openstaande orders. Heb jij een technische opleiding of heb je een goede werkervaring opgebouwd in de technische branche? Neem dan snel contact op!
Vacaturecode MBI16008