Introductie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij aan de slag als Commercieel medewerker binnen de klimaattechniek? Wil jij samen met een team van gemotiveerde en enthousiaste collega´s de vestiging in Amsterdam op de kaart zetten ?Reageer dan nu!


Organisatie

Een technische groothandel in de installatietechniek waar een informele en prettige werksfeer heerst. De organisatie heeft diverse vestigingen verdeeld over Nederland waar in totaal ruim 300 medewerkers werkzaam zijn.

Het verkoopkantoor in Amsterdam is jong en dynamisch en bestaat uit een team van acht personen (Vestigingsdirecteur, twee Commercieel Medewerkers Binnendienst, twee Vertegenwoordigers, een Assistent Verkoop Binnendienst en een Baliemedewerker). We zijn op zoek naar een commerciële man of vrouw die ons team wil komen versterken.

Functie

Je bent in deze afwisselende functie de spin in het web van de klant, de buitendienst en interne afdelingen. Je bent het telefonische aanspreekpunt voor onze klant ‘de installateur’ ten aanzien van de verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Samen met de Vertegenwoordiger bedien je onze klanten voor jouw rayon en ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële resultaten. Je bouwt telefonisch klantrelaties op en adviseert klanten over ons productenpakket. Daarnaast signaleer je ontwikkelingen bij klanten en communiceer je deze naar je collega’s. Je verzorgt en bent mede verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes en binnenhalen van orders.

Samen met het team Amsterdam zet je onze opdrachtgever verder op de kaart en realiseer je een gezonde groei van de vestiging.

Functie eisen

Voor ons team zijn we op zoek naar een collega met uitstekende organisatorische kwaliteiten, die snel kan schakelen en stressbestendig is. Daarnaast beschik je over:

– Minimaal MBO/MBO+ werk- en denkniveau;
– Ervaring in de installatiebranche is een pré;
– Technisch en commercieel inzicht;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Kennis van Word en Excel.

Aanbod

Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

– €28.500 – €33.700
– Een gedegen introductie en een interne opleiding;
– Volop mogelijkheden om te leren en te groeien, ontwikkeling staat binnen Rensa centraal;
– Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
– 25 vakantiedagen + 12 verlofdagen;
– Goede pensioenregeling;
– Personeelskorting op het gehele assortiment;
– Korting op verschillende verzekeringen;
– Een gezellige personeelsvereniging.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MDA22967 naar michiel.dammen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Dammen, 020-705 26 24

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: klantgericht, gedreven, goede organisatorische kwaliteiten, flexibel, enthousiast, teamgeest en goede communicatieve vaardigheden.