Introductie

Ben jij die ervaren CAD Engineer / Tekenaar waarvoor geen tekenprogramma meer geheimen heeft? Ben jij flexibel en werk je graag nauw samen met je collega’s? En ben je op zoek naar een veelzijdige baan? Lees dan snel verder en reageer.

Organisatie

Een groeiende technische organisatie in Alkmaar met een gezonde en frisse instelling. Zij doen alles op het gebied van klimaat, elektro & installatiewerkzaamheden met name in de nieuwbouw en utiliteitsbouw.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een CAD Engineer/Tekenaar die in de voorbereidende fase alswel uitvoerende fase zelfstandig het concept van klimaattechnische installaties in utiliteitsgebouwen uitwerkt. Tevens maak je tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseer je de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project. Engineer technisch werk je ontwerpen alleen uit, waarbij je regelmatig overleg hebt met de projectleider. De ontwerpen bestaan uit gebouw gebonden installaties met sanitair, verwarming koeling en luchtbehandeling. Het uiteindelijke doel is dat jij resultaten behaalt in een dossier met ontwerp, technische specificaties en tekeningen van de aan te leggen installatie.

Functie eisen

– Een afgeronde MIT opleiding of vegelijkbaar;
– Minimaal 4 jaar werkervaring als CAD Tekenaar Klimaattechniek bij een utiliteitsinstallateur of in een vergelijkbare functie;
– Ervaring in luchtbehandeling is een vereiste;
– Je bent in staat om leidingnet berekeningen in Vabi te maken;
– Goede kennis op het gebied van AutoCad en daarmee goed in het uitwerken en tekenen van ontwerpen in Nordined en Techline.

Aanbod

– Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden;
– Een interessante en uitdagende baan;
– Een goede arbeidsovereenkomst;
– Leuke en afwisselende werksfeer.


Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode SGR23426 naar Stefan.de.Groot@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan de Groot. 010 – 303 54 63.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren

Sollicitatie

Stefan de Groot 010 – 303 54 63