Introductie

Met jouw commerciële ervaring binnen de machinebouw en procesautomatisering, ben jij in staat high-tech oplossingen te realiseren voor klanten binnen verschillende industrieën. In een multidisciplinaire omgeving kun jij technisch de diepte in gaan, eventueel met ondersteuning van specialisten, waarbij jij een geboren netwerker bent, getogen in Noord-Brabant.  In een functie met veel vrijheid, pak jij jouw verantwoordelijkheid en zul jij voor dit innovatieve bedrijf een nieuwe commerciële afdeling gaan realiseren in Noord-Brabant. Uiteraard is hierbij veel ruimte voor ontplooiing, loop jij vooruit op de techniek en dit alles in een inspirerende werkomgeving. Wordt jij warm van commercieel pionieren, heb jij een passie voor machinebouw i.c.m. besturingstechniek en wil je meer weten over de functie, reageer of bel dan voor meer informatie! 

Organisatie

Een innovatief technisch bedrijf dat actief is binnen de machinebouw. 

Functie

-Met ondersteuning uit binnen- en buitenland vormgeven van een nieuw op te zetten afdeling in de regio Noord-Brabant
-Leidinggeven binnen de nieuwe afdeling 
-Verzorgen van productdemonstraties bij klanten 
-Adviseren van nieuwe en bestaande klanten op het gebied van technische oplossingen 


Functie eisen

-Een afgeronde HBO+ of Universitaire studie in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek met een vooropleiding op het HAVO of VWO  
-Aantoonbaar commerciële ervaring binnen de machinebouw in de regio van Noord-Brabant 
-Kennis van besturingstechniek in de richting van Motion Control Systemen 
-Sterk in de omgang met mensen 
-Goede kennis van talen waaronder Engels en Duits 

Aanbod

-€58.000 – 80.000 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
-Auto van de zaak 
-Laptop / tablet en smartphone 
-Voldoende opleidingsmogelijkheden 
-Uitstekende pensioenregeling 
-Een cultuur waarbinnen men vrijheid geeft en rapportages mindert 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO23216 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, tel. 020-705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, machinebouw, Noord Brabant, Procesautomatisering, Besturingstechniek, Motion controle systems,