Introductie

Ben jij in het bezit van je MBV of TBV en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als beveiligingsmonteur? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in de regio Eindhoven met een satellietvestiging in Amsterdam en heeft op dit moment meer dan 100 medewerkers in dienst. Onze opdrachtgever heeft een ruime ervaring in de technische realisatie van retail en utiliteit. Zij adviseren, engineeren, installeren en onderhouden alle voorkomende technische installaties in zowel bestaande als nieuwbouw panden. Denk hierbij aan CV-, luchtbehandeling-, koel-, en meet- en regelinstallaties, GBS, sanitair, elektrische installaties, maar ook inbraakbeveiliging-, data- en telefoniesystemen. De werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland. Ter aanvulling van het team zijn zij op zoek naar beveiligingsmonteur.

Functie

– Je bent verantwoordelijk voor het installeren, beheren en in bedrijf stellen van diverse beveiligingsinstallaties;
– Inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrole-systemen;
– Naast bovenstaande werkzaamheden draai je mee in een storingsdienst.

Functie eisen

– Je hebt een afgeronde opleiding Elektrotechniek op MBO niveau;
– Je bent in het bezit van een diploma Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) of Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV);
– Het is een pré wanneer je in het bezit bent van je Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties of Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties;
– Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
– Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in vergelijkbare functie.

Aanbod

– Een uitstekend salaris;
– Een mooi pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal- en Technische Bedrijfstakken;
– Een uitdagende functie in een jong, collegiaal en informele organisatie;
– Voldoende opleidingsmogelijkheden;

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode BRO20726 naar bob.van.rooijen@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van Rooijen, 020 – 705 26 11.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is tevens te vinden onder de zoektermen: Beveiligingstechniek, Servicemonteur, Onderhoudsmonteur, Elektromonteur, Beveiligingsinstallaties, Camerabeveiliging, Installatietechniek, Beveiligingssystemen.