Introductie

Als beveiligingsmonteur heb je lef, je komt op plaatsen waar anderen maar weinig komen. Je bent secuur, zelfstandig en doortastend; een echte vakman! Je weet de wensen van de klant te vertalen naar veilige technische oplossingen en weet overtuigend te zijn als zaken onmogelijk zijn. Ben jij de professionele beveiligingsmonteur die ik zoek? Laat het mij direct weten!

Organisatie

Wegens uitbreiding en een grote toename aan werk is onze opdrachtgever, een middelgroot Technisch Installatiebureau, op zoek naar een zelfstandige beveiligingsmonteur die het team komt versterken en de klant optimaal tot dienst kan zijn. 

Functie

Als beveiligingsmonteur geef jij, samen met je collega’s, de gebruikers van het panden een veilig gevoel. Je installeert brandmeld- installaties of systemen voor cameraobservatie, intercom, toegangscontrole of beveiliging. Je verstaat je vak, weet precies wat je doet en bent flexibel ingesteld. Je legt bekabeling aan, monteert componenten, programmeert de centrale apparatuur en legt aan de klant uit hoe het systeem werkt. Samen met je collega’s verzorg je ook de storingsdiensten. Dit betekent dat je soms ‘s nachts of in het weekend kan worden opgeroepen.

Functie eisen

De prof die wij zoeken heeft/ is; 
– Een afgeronde technische MBO opleiding
– Vakgerichte opleidingen zoals MBV, TBV en aanvullende vakinhoudelijke cursussen zijn een pre
– Je bent zelfverzekerd, zelfstandig en doortastend
– Service- en klantgericht
– In het bezit van je VCA en rijbewijs
– Deinst niet terug voor een gezellig praatje met onze klanten

Aanbod

Van ons kan je een goed salaris verwachten (o.b.v. leeftijd en ervaring); goede secundaire arbeidsvoorwaarden; een gezellig team met leuke teamuitjes en ruimte voor groei- en ontwikkeling in functie!

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU23520 naar Maja.Vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic 010-3035465

Deze vacature is tevens te vinden onder de volgende zoektermen: onderhoud beveiligingstechniek, onderhoudsmonteur, servicemonteur, beveiligingstechniek, techniek, beveiliging, telecommunicatiesystemen, brandbeveiliging, MBV, TBV