Introductie

Voor onze opdrachtgever in Gelderland zijn wij op zoek naar een Beveiligingsmonteur. Heb jij ervaring in de beveiligingsbranche en heb jij je diploma MBV of ben je bereid deze opleiding te volgen? 
Onze opdrachtgever bied een goede salariëring  naar opleiding en ervaring en bied het volgenden van relevantie opleidingen/trainingen. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct!

Organisatie

Specialist in beveiligingsoplossingen in breedste zin van het woord. Denk hierbij aan Inbraak, CCTV systemen, toegangscontrolesystemen en Brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Vanwege het sterk groeiende en toenemende werk is deze dynamisch innovatieve opdrachtgever op zoek naar (ervaren) versterking binnen de beveiligingstechniek. Een professional die weet waar hij het over heeft, maar hiernaast ook een representatief persoon is die graag bij klanten over de vloer komt. 

Functie

Als beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor installatie en onderhoud van:
– Brandmeld-/ontruimingsinstallaties.
– Inbraakmeldinstallaties.
– CCTV systemen.
– Toegangscontrolesystemen.

Functie eisen

Als beveiligingsmonteur ben of heb je (een); 
– Opleiding of ervaring op MBO niveau.
– Ervaring in de beveiligingsbranche.
– In bezit van rijbewijs B.
– Diploma MBV of bereid deze opleiding te volgen.
– Diploma Installatiedeskundige en/of onderhoudsdeskundige (of bereid deze opleiding te volgen)
– Goede contactuele eigenschappen.
– Bewijs van onbesproken gedrag.


Aanbod

– Goede salariëring naar opleiding en ervaring.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Het volgen van relevante opleidingen/trainingen.
– Doorgroei mogelijkheden binnen de beveiligingstechniek.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU22995 naar Maja.vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja vukovic, 010-3035465

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden: beveiligingstechniek, beveiligingsmonteur, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, MBV, CCTV systemen, Toegangscontrolesystemen.

Sollicitatie

Maja Vukovic 010-303 54 65