Introductie

Ben jij een administratieve duizendpoot, op zoek naar een diverse job voor 38 uur in 4 dagen, met ervaring binnen in- en export? Een praktische instelling, representatief en communicatief vaardig? Reageer direct! 

Organisatie

Deze vooraanstaande leverancier van accessoires voor staaldraad, ketting en synthetische kabel is wereldwijde speler dat een belangrijk assortiment biedt van hoogwaardige hijsproducten, zoals sluitingen en haken, die wereldwijd geëxporteerd. Het assortiment van producten wordt o.a. toegepast in de offshore, industrie, visserij en landbouw. Service en kwaliteit zijn de basis van het succes van de organisatie, waarin wereldwijd circa 120 werknemers actief zijn. Beschikkend over een eigen modern distributiecentrum van waaruit het transport van onze producten naar binnen- en buitenland wordt verzorgd.


Functie

Als administratief medewerker (m/v) maak je deel uit van een team dat dagelijks de administratieve afhandeling van onze orders (naar binnen- en buitenland) verzorgt met behulp van het SAP.

Een fulltime functie van 38 uur over vier dagen van 07.30 tot 18.00 uur en een vaste vrije dag.

Je bent verantwoordelijk voor: het aanvragen en aanmaken van de benodigde vervoers- en exportdocumenten; afhandeling van douaneformaliteiten; controle en beheer van materiaalcertificaten; het onderhouden van interne contacten en externe contacten met klanten en vervoerders; bijkomende administratieve werkzaamheden en ontvangst van gasten aan de balie.


Functie eisen

Het profiel:
– MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
– Ruime relevante werkervaring;
– Goede communicatieve vaardigheden en een praktische instelling;
– Ervaring met transport- en exportdocumenten is een harde ies (opmaak van Oorsprongdocumenten (EUR1, A.TR, CVO, Factuurverklaringen)
– Ervaring met AGS3 (Douane softwaresystemen)
– Ervaring met SAP is een pré;
– Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie aan in een sterke onderneming die groeit en ruimte laat voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling en hier ook de ruimte en middelen voor biedt. Het arbeidsvoorwaardenpakket is afgestemd op de zwaarte van de functie. En een CAO-conform salaris.

Inlichtingen

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU 23402 naar maja.vukovic@netlijn.nl

Sollicitatie

Naast jouw cv ontvang ik graag een korte profielschets van wie je bent, waar jij je verder in ontwikkelen wil en wat jou sterkste kwaliteiten zijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic 010-3035465.