Introductie

Ben jij commercieel, heb je affiniteit met elektro- en kabeltechniek in de industrie? Op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en zelfstandige functie als accountmanager binnen de industrie? Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is dé specialist op het gebied van kabeloplossingen in de utiliteit-, industrie- en inframarkt. Door de hoogwaardige producten (installatiekabel/industriekabel/signaalkabel), uitstekende service en advies is deze vooraanstaande, slagvaardige onderneming een gerespecteerde partner van veel installateurs.


Functie

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor verkoop van het brede leveringsprogramma. Je richt je hierbij vooral op de industriële markt. Door jouw affiniteit hiermee kom je zelfverzekerd en ter zake kundig over bij bestaande klanten en de door jou gedefinieerde prospects.

Voor het creëren van nieuwe commerciële mogelijkheden stel je op voorhand plannen op en ontwikkel je klantspecifieke activiteiten. Je bouwt
relaties verder uit zodat omzet en marge stijgen. Daardoor behaal je de realistisch gestelde targets en vergroot je het marktaandeel.

In nauwe samenwerking met jouw collega’s zorg je er voor dat alle klanten optimaal worden bediend. Ontwikkelingen in de markt en technische innovaties koppel
je terug aan de eigen organisatie zodat daarmee toekomstig voordeel behaald kan worden. De meeste voldoening haal je uit een getekende offerte en een tevreden klant. Je werkt nauw samen met je je collega’s en rapporteert direct aan de algemeen directeur.

Functie eisen

– Mbo+/Hbo werk- en denkniveau, leerbereid
– Affiniteit met kabeltechniek en elektrotechniek
– Ervaring bij industriële klanten is een pre
– Hoge gunfactor, bindt klanten en bouwt uit
– Commercieel daadkrachtig en resultaatgericht
– Teamspeler die ook alleen uit de voeten kan

Aanbod

– Onderneming met een onderscheidende marktpositie
– Compacte, slagvaardige organisatie met korte lijnen
– Informele cultuur, behulpzame collega’s
– Ruimte voor initiatief en pro-activiteit
– Ontwikkeling in persoon en professionaliteit

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU21003 naar maja.vukovic@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Vukovic tel 010- 303 54 65.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.