Introductie

Ben jij een echte verkoper – tevens relatiebeheerder- met gunfactor, krijg je energie van deals binnenhalen en heb je ervaring binnen de hijs- en hefwereld? Dan ben jij de Accountmanager waarnaar ik op zoek ben!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gekwalificeerd specialist binnen de Hijs- en heftechniek. Een dynamische, innovatieve organisatie uit de randstad die gespecialiseerd is in het leveren, certificeren, repareren en keuren van hijs- en heftechniek. Hun naam staat voor producten met een zeer hoge kwaliteit voor toepassingen op het gebied van valbeveiliging-, hijs- en heftechniek en landingszekeringssystemen. 

Functie

Als Accountmanager hijs- en heftechniek zul je zelfstandig ons marktaandeel gaan vergroten. Je bent het visitekaartje van onze organisatie, benarderd actief (potentiele klanten) in en rondom de randstad en adviseert en verkoopt aan hen inspectie- en keuringscontracten en producten. Je bent bij klanten op bezoek om onze organisatie te representeren, product- en diensteninformatie en presentaties te geven en realiseert op deze manier de opgestelde verkoopplannen.

Naast dat je een goede verkoper bent, ben je ook een goede relatiebeheerder. Je denkt met je klanten mee, bent het aanspreekpunt bij vragen en zorgt ervoor dat ze compleet ontzorgd worden en blijvend terugkomen.   

Functie eisen

Als Accountmanager hijs- en hef heb/ ben je:
– Een afgeronde technische MBO/ HBO opleiding en/of ervaring
– Een aantal jaar werkervaring binnen een technisch commerciële (buitendienst) functie
– Kennis en ervaring binnen de hef- en hijs wereld en/of aanverwante producten
– Representatief, communicatief sterk en heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (woord en schrift)

Aanbod

Binnen dit bedrijf krijg je de mogelijkheid om met het innovatieve bedrijf mee te groeien. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en natuurlijk kun je rekenen op mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en een bonusregeling. 

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode MVU23903 naar Maja.vukovic@netlijn.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja vukovic, 010-3035465

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Sollicitatie

Maja Vukovic 010-303 54 65