Introductie

Beschik jij over enkele jaren ervaring als account manager, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij kennis van de transportbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onderdeel van een grote internationale organisatie op het gebied van temperatuurmanagement. Het bedrijf heeft diverse vestigingen o.a. in Aalsmeer, Apeldoorn, Best, Herenveen, Hoorn, Maasdijk, Oldenzaal, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Venlo.

Functie

Als Accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in jouw regio:

– Je stelt een salesplan op voor jouw regio en realiseert je commerciële doelstellingen.
– Met jouw kennis van de transportbranche bouw je sterke relaties op met bestaande klanten en weet je nieuwe relaties op te bouwen met potentiële klanten.
– Op basis van de behoefte van de klant bied je volledige oplossingen aan die bestaan uit zowel product- als service verkoop.
– Je weet snel (technische) kennis op te doen over het productportfolio en weet deze goed te positioneren in de markt.
– Buiten je relaties met klanten kan je ook zelfstandig effectieve relaties opbouwen met je collega’s in o.a. de service.
– Je weet hoe het is om deel uit te maken van een grotere internationale organisatie, zonder het gevoel voor jouw eigen regio uit het oog te verliezen. Uiteraard ben je vertrouwd met het Engels.

Functie eisen

– HBO denk en werkniveau;
– Minimaal 5-7 jaar ervaring in vergelijkbare functie;
– Kennis van de transportbranche in het algemeen en geconditioneerd transport in het bijzonder is een grote plus;
– Aantoonbare succesvolle ervaring in solution sales is vereist;
– Projectmanagement ervaring is een pre;
– In het bezit van rijbewijs B;
– Goede beheersing van het Nederlands en Engels.

Aanbod

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden heb je de zekerheid te werken bij een internationale, innovatieve familieonderneming met oog voor persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie o.v.v. referentiecode SGR23921 naar stefan.de.groot@netlijn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan de Groot, 010 – 303 54 63.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

Sollicitatie

Stefan de Groot 010 – 303 54 63